Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik

Produk Kingsine disahkeun ku langkung ti 70 nagara di dunya dina seueur industri listrik, metalurgi, pétrokimia, tambang karéta api sareng lembaga panilitian ilmiah ogé perdagangan anu sami méter sareng pabrik relay pelindung, sareng nampi sambutan hangat ti Listrik ageung di dunya & Pameran Énergi sapertos Konperénsi IEE PES T&D Amérika Serikat, POWER-GEN Internasional Amérika Serikat, Listrik Wétan Tengah Dubai, HANNOVER MESSE Jérman sareng FIEE Electrical of Brazil. Relay-Tester na cocog pikeun dianggo pikeun seueur alat panyalindungan relay anu kawéntar sapertos dunyaABB, SIEMENS, ALSTOM, TOSHIBA, SCHNEIDER, AREVA, SEL, GE jsb sareng Kingsine ogé masihan layanan pinuh ku jaringan distribusi na ti seueur nagara mitra Éropa, Asia sareng Wétan Tengah.

ngajalajah kumpulan kami

Spésialisasi dina tés listrik & ukuran listrik

Warta sareng inpormasi

CHANNEL SOSIAL KAMI

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube