Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik

Tentang Kami

huanyun

Kingsine Electric Automation Co., Ltd. parantos ngahususkeun kana Panilitian & Pangwangunan, produksi sareng penjualan Instrumén Pangujian Éléktrik & Pangukuran ti saprak yayasan 1999 anu ogé dihargaan sertifikasi perusahaan Teknologi tinggi sareng sertipikat perusahaan Software anu diaku ku otoritas Cina. Kalayan ngeunaan kagancangan pangembangan anu tinggi unggal taun, Kingsine kéngingkeun pabrik top Cina pikeun alat uji listrik di pasar relay-tester domestik.

Panilitian & pamekaran:

Kingsine ogé ngagaduhan teknisi sareng ahli anu kuat sareng sanggup nyayogikeun solusi uji kakuatan listrik saluyu sareng spésifikasi palanggan, Ku ideu desain All-in-One anu kreatif sareng seueur patén-patén, produk Kingsine parantos disatujuan sareng disarankeun ku National Institute of China Lembaga panilitian métrologi sareng kakuatan unggal propinsi ogé sertipikat CE.

Pabrik:

Kalayan ISO 9001: 2000 anu disahkeun sareng Tempatna zona berteknologi tinggi di kota tatangga Shenzhen Hong Kong, Kingsine ngahijikeun sadayana pamrosésan presisi sareng majukeun padamel pembuatan sekitar utamina dina Protection Relay Test Set, Power Standard, Power Calibrator, RTU-Tester & Multifunctional Power Meter , anu mastikeun produkna kalayan jaminan kualitas 3 taun dina perbaikan gratis.

iso (1)
iso (2)

Pamasaran & Jasa:

256637-1P52R2054329

Ayeuna produk Kingsine disahkeun ku langkung ti 70 nagara di dunya dina seueur industri listrik, metalurgi, pétrokimia, tambang karéta api sareng lembaga panilitian ilmiah samentawis ogé perdagangan méter sareng pabrik relay pelindung, sareng nampi sambutan hangat ti Listrik ageung dunya. & Pameran Énergi sapertos 

POWER-GEN Internasional Amérika Serikat, Listrik Wétan Tengah Dubai, HANNOVER MESSE Jérman sareng FIEE Electrical of Brazil. Relay-Tester na cocog pikeun dianggo pikeun alat panyalindungan relay anu kawéntar di dunya sapertos ABB, SIMENS, ALSTOM, TOSHIBA, SCHNEIDER, AREVA, SEL, GE jsb sareng Kingsine ogé masihan layanan pinuh ku jaringan distribusi na ti sababaraha nagara mitra Éropa, Asia sareng Wétan Tengah.

Tujuanna:

Lengkep kana kapercayaan Novelty in Technology sareng Detail dina Service, laun nyetél jasa globe sareng jaringan penjualan kalayan mitra sareng distribusi sadunya, Kingsine moal neraskeun usaha pikeun ngalayanan palanggan sadunya ku téknologi inovatif, produk anu dipercaya sareng kualitas on-line palayanan, sareng ngajantenkeun Pangujian Éléktrik dunya langkung gampil.