Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik

Taros Kami

Kingsine Electric Automation Co., Ltd.

Alamat

6 / F, Blok 4-CD, TianAn Cyber ​​Park, Shenzhen 518048, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-755-8341 8941

Sokongan: 0086-136 0301 0560

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami