Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik
  • head_banner_01

Penganalisis CT

  • KT210 CT/PT Analyzer

    KT210 CT / PT Analyzer

    Gampang dioperasikeun CT / PT Analyzer,

    120V / 15A Kaluaran Ayeuna,

    Operasi layar toél 9,7 inci,

    IEC60044-1, IEC60044-6, IEC61869-2, standar ANSI30 / 45

    Stabilitas tinggi pikeun uji bushing CT;