Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik

Wisata Pabrik

Propil Produk

Manajemen Produksi ngenalkeun manajemén modul pikeun mastikeun yén unggal tautan produksi, kalebet jadwal, pameseran, Ngasilkeun, kualitas, alat, panyimpenan, sareng anu sanésna, tiasa lancar sareng éfisién.

Ngaliwatan langkung ti 10 taun pamekaran sareng akumulasi, kami parantos ngawangun produksi sampurna sareng sistem manajemen kualitas ISO9001: 2008. Sangkan urang tiasa mastikeun kualitas produk, kuantitas sareng periode pangiriman.

Alat uji coba sareng produksi anu maju ogé jauh ningkatkeun tingkat produksi sareng mastikeun kualitas kami.

P&P

R&D Propil

OEM / ODM

OEM / ODM

Palayanan

Kingsine nawiskeun rangkeian alat-alat parangkat lunak anu parantos dirarancang pikeun masihan operasi anu gampang sareng tingkat kustomisasi drive AC anu paling luhur. 

Sababaraha diantarana alat basis wéb; anu sanés mangrupikeun program mandiri anu kedah dipasang kana PC anjeun. Salaku tambahan, sababaraha alat diménsi sareng konfigurasi sistem sayogi pikeun anggota Program Rakan raja. Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan program di dieu.

Pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun hasil tina gawé bareng aranjeunna, unggal alat ngagaduhan pituduh pangguna internal.
Sangkan leuwih gampang pikeun anjeun ngaidentipikasi alat anu aya hubunganana, aranjeunna parantos dikelompokkeun dina kategori anu béda-béda numutkeun tujuan anjeun bakal nganggo éta atanapi aya hubunganana sareng kauntungan anu khusus.

Rincian Kontak

Kingsine Electric Automation Co., Ltd.

Perwakilan: Cik. Carol

Tel: + 86-755-83418941

Fax: 86-755-88352611