Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik

FAQs

beik
Q: 1. Sabaraha nagara anu diekspor ku KINGSINE dugi ka ayeuna?

A: produk mérek KINGSINE parantos hasil dilayanan ku palanggan di langkung ti 70 nagara di dunya, kalebet ABB, SIEMENS, SCHNEIDER, gé jst.

Q: 2. Naon lead time pikeun kiriman?

A: Éta gumantung kana jumlah ordo sareng usum anjeun nempatkeun pesen. Biasana urang tiasa ngintun dina waktos 7-15 dinten kanggo jumlah alit, sareng sakitar 30 dinten kanggo jumlah ageung.

Q: 3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?

A: MOQ mangrupikeun 1 set. Punten kersa ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

Q: 4. Naon metode pengiriman barang?

A: Éta tiasa dikirimkeun ku hawa atanapi ku kurir ékspres (UPS, DHL, TNT, FEDEX, EMS, SF Express sareng sajabana) atanapi bahkan ku laut. Mangga tingali kami sateuacan nempatkeun pesenan.

Q: 5. Naon istilah pembayaran anjeun anu ditarima?

A: T / T sareng L / C dina tetempoan mangrupikeun istilah pamayaran anu lumayan ditampi.

Q : 6. Sabaraha lami waktos jaminan?

AKami nyayogikeun jaminan 3 taun perbaikan gratis sareng perawatan salami umur.

Q: 7. Naon kaunggulan anjeun?

A: KINGSINE parantos ngahususkeun dina uji listrik & pangukuran langkung ti 21 taun. Konsép desain Sadaya-dina-Hiji, beban kakuatan tinggi & akurasi kaluaran tinggi tapi kalayan épisiensi biaya tinggi, jaminan 3 taun perbaikan gratis sareng perawatan salami umur.

T: 8. Naon kisaran aplikasi produk?

A: Sét Tés Relay mérek KINGSINE dipidangkeun kalayan fungsi pinuh ku panyatur kaayaan, harmoni, tés recloser, Garis diferensial, Jarak, Overcurrent, Zero sequencer, Ramping, arah Daya, Tingkat bédana, Harmonis Déntifikasi, Singkronkeun, diferensial Busbar, tés Frékuénsi, Tes Dv / Df, jst.

T: 9. Pameran naon anu anjeun kantos lawungan sateuacanna?

J: Unggal taun KINGSINE sahenteuna ilubiung dina 7-8 paméran di panjuru dunya, sapertos IEEE, Listrik Wétan Tengah, FIEE, Elecrama, Exporcentr, Hannover, Power-Gen, Utility mingguan sareng sajabina.

Hoyong damel sareng urang?