Spésialisasi Dina Tés Listrik & Pangukuran

K2063i Universal Relay Test Siapkeun

Katerangan pondok:

Desain Sadaya-di-Hiji, 6x35A & 4x310V kaluaran saluran analog, GPS Inbuilt pikeun nguji tungtung-ka-tungtung, sareng fungsi sateuacanna anu sanés.

Kuat 6-fase relay test set jeung alat commissioning, merenah pikeun uji lapangan;

6x35A & 4x310V akurasi tinggi kaluaran saluran analog;

9,7 "TFT LCD warna leres, layar toél sareng operasi keyboard, w / kontrol laptop;

The kantos-ngembangna test perpustakaan template;


Rincian produk

● Universal Relay Aplikasi Test

● 6x35A & 4x310V bebas saluran kaluaran beban tinggi

● Inbuilt 9.7 "TFT LCD warna Leres sareng layar rampa, keyboard angka sareng potong kompas, pinuh ngadalikeun sareng / tanpa laptop

● Hampang, <20Kg

● pinuh fungsi modul nguji software KRT

● 3-Taun jaminan perbaikan bébas tur pangropéa hirup-lila

● pamutahiran software bébas

● fungsi pilihan pikeun calibration méteran énergi

 

Katerangan

Fungsi Dasar

Aplikasi Uji Relay Universal

Inbuilt 9.7 "TFT LCD warna Leres sareng layar rampa, keyboard angka sareng potong kompas, kontrol pinuh nganggo / tanpa laptop

10 Saluran (6x35A & 4x310V) kaluaran, Unggal saluran kaluaran bebas jeung kontrol simultaneous gedena, sudut fase jeung nilai frékuénsi, bisa nyuntik DC, gelombang sinus AC jeung nepi ka 60x harmonik.

simulator batré variabel, DC 0-350V, 140Watts max.

Puteran samentara nepi ka 3KHz

Pinuh fungsi modul nguji software KRT

modul test grafis jeung témplat pikeun nguji rupa relays

fasilitas nguji relay gancang dina modeu Manual

Ditémbak / Pilarian / Pariksa, Point & Klik nguji

RIO / XRIO fasilitas impor & ékspor

Hurungkeun kana uji kasalahan (SOTF)

Modél sistem kakuatan pikeun nguji dinamis

tampilan Véktor online

Hasil tés otomatis nganggap

Nyiptakeun laporan tés otomatis

Inbuilt GPS singkronisasi tés tungtung-to-tungtung

Anti-clipping ngadeteksi, Wiring salah nyambungkeun alarem sarta ngajaga diri, overload na overheat panyalindungan

Garansi 3-Taun pikeun perbaikan gratis sareng pangropéa salami hirup

Ringan, <20Kg

pamutahiran software bébas

 

Fitur sateuacanna

Kalibrasi Méter Énergi (Mekanik & Éléktronik)

Jenis relay tiasa diuji:

Barang ANSI® No.
Relay panyalindungan jarak 21
Nyingkronkeun atanapi sinkronisme-mariksa relays 25
Relays undervoltage 27
Relays kakuatan arah 32
Relay undercurrent atanapi underpower 37
runtuyan négatip relays overcurrent 46
Overcurrent / relay sesar taneuh 50
waktos tibalik overcurrent / relay sesar taneuh 51
relays faktor kakuatan 55
Relays overvoltage 59
Tegangan atanapi relay kasaimbangan ayeuna 60
Relays overcurrent arah 67
Relay sesar taneuh arah 67N
DC relays overcurrent 76
Ukur sudut fase atanapi relay panyalindungan kaluar-léngkah 78
Alat nutup deui otomatis 79
Relays frékuénsi 81
Relay panyalindungan overload motor 86
Relay panyalindungan diferensial 87
Relays tegangan arah 91
Tegangan jeung kakuatan relays arah 92
Relay tripping 94
Relays régulasi tegangan  
Overimpedance relays, Z>  
Relay underimpedance, Z  
Waktos-reureuh relays  


S
katerangan:

Kaluaran tegangan
Kaluaran Range & Power 4×310 V ac (LN) 124 VA max unggal
3×350 V dc (LN) 140 W max unggal
Akurasi
  • ± 2mV @ <2V ac
  • <0,015%Rd+0,005Rg Typ. @ 2~310V ac
  • <0,04%Rd + 0,01Rg Guar. @ 2~310V ac
  • ± 10mV @ <5V dc
  • ± 0,5% @ ≥5V dc
Rentang tegangan Rentang I: 30V
Rentang II: 310V
Rentang otomatis
DC Offset <10mV Typ./ <60mV Guar
Resolusi 1mV
Panyimpangan <0.015%Tip. / <0,05% Guar.
Kaluaran ayeuna
Kaluaran Range & Power 6×35A ac (LN) 450 VA max unggal
3×70A ac (2L-N) 850 VA max unggal
1×100A ac (6L-N) 1200 VA max
3×20A dc (LN) 300W max unggal
  • Akurasi
  • ± 1mA @ <0.5A ac
  • <0,02%Rd+0,01Rg Tipe. @ 0.5A ~ 35A ac
  • <0,05%Rd + 0,02Rg Guar. @ 0.5A ~ 35A ac
  • ± 5mA @ <1A dc
  • ± 0,5% @ ≥1A dc
Kisaran ayeuna Rentang I: 3A
Rentang II: 35A
Rentang otomatis
DC Offset <3mA Typ./ <10mA Guar
Resolusi 1mA
Panyimpangan <0.025%Tip. / <0,07% Guar.
Frékuénsi & Sudut Fase
Rentang Frékuénsi DC~1KHz, 3KHz saheulaanan
Akurasi Frékuénsi ± 0,5 ppm
Resolusi Frékuénsi 0,001 Hz
Rentang Fase -360°~360°
Akurasi Fase <0.02° Tipe. / <0.1° Guar. 50/60Hz
Resolusi Fase 0,001°
Aux. Sumber Tegangan DC (Simulator batré)
Rentang 0~350V @ 140W max
Akurasi 0,5% Rg Guar.
Input binér
kuantitas 8 pasang
Tipe baseuh / garing, nepi ka 300Vdc max input
Resolusi waktos 10 urang
Laju Sampling 10KHz
waktos Debounce 0~25ms (Software Dikadalikeun)
Rentang waktu Teu aya watesna
Kasalahan waktos
  • ±1ms @ ≤1s,
  • ± 0,1% @ >1s
Isolasi Galvanik Diisolasi unggal pasang
Kaluaran Binér (Tipe Relay)
kuantitas 4 pasang
Tipe Poténsi kontak relay bébas, software dikawasa
Megatkeun Kapasitas AC Vmax: 400Vac / Imax: 8A / Pmax: 2500VA
Megatkeun Kamampuh DC Vmax: 300Vdc / Imax: 5A / Pmax: 150W
Kaluaran Binér (Tipe Semikonduktor)
kuantitas 4 pasang
Tipe: Buka-kolektor, kombinasi jalu tipe
Megatkeun Kamampuh DC 5~15Vdc / 5mA, 10mA max
waktos réspon: 100 urang
Singkronisasi
Modeu singkronisasi  GPS, konektor anteneu tipe SMA
suplai kakuatan & Lingkungan
Tegangan Input Nominal 110V / 220 / 230V ac, Ditunjuk
Tegangan Input Diidinan 85 ~ 264Vac, 125 ~ 350VDC, otomatis-pelindung
Frékuénsi Nominal 50/60Hz
Frékuénsi Diidinan 45Hz~65Hz
Konsumsi Daya 1500 VA max
Tipe Sambungan Standar stop kontak AC 60320
Suhu Operasi -10 ℃ ~ 55 ℃
Suhu Panyimpenan -20 ℃ ~ 70 ℃
Kalembaban <95% RH, non-condensing
Lain
Sambungan PC RJ45 Ethernet, 10/100M
port USB 2 port USB tipe-A pikeun keyboard éksternal, mouse atawa angkutan data
Terminal Grounding 4mm stop kontak cau
Beurat 20 Kg
Ukuran (W x D x H) 480×320×160(mm)

 

Émbaran Tambahan (Modul Opsional)

Énergi Méter Calibration Hardware geus siap, pikeun aktip
Pamakéan sénsor Méter mékanis / Méter éléktronik
Kaluaran sénsor uas tinggi:> 4.5V, tingkat Low: <0.2V
Input pulsa 1 port input pulsa, 5Vdc tingkat tinggi valid wungkul.
Rentang pulsa 500KHz pulsa input Max.
Kaluaran pulsa 1 kaluaran Transistor, Open-kolektor, 5Vdc/5mA

Mesen parentah

  • Modél
  • Kaluaran ayeuna
  • Kaluaran tegangan
  • K2066i
  • 6×35A @ 450VA max
  • 3×70A @ 850VA max
  • 7×310V @ 90VA max
  • K2063i
  • 6×35A @ 450VA max
  • 3×70A @ 850VA max
  • 4×310V @ 124VA max
  • K2030i
  • 3×35A @ 450VA max
  • 4×310V @ 124VA max

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK