Spésialisasi Dina Tés Listrik & Pangukuran

K3163i Universal Relay Test Siapkeun

Katerangan pondok:

All-in-One design, Integrated IEC61850 SV & GOOSE, 6I + 4V saluran analog kaluaran, Inbuilt GPS jeung IRIG-B, sarta fungsi sateuacanna séjén.

Desain Sadaya-di-Hiji, beurat <17.5kg;

Kakuatan tinggi & akurasi kalawan 6x35A & 4x310V kaluaran analog;

Complying IEC61850 Sampling Niley & GOOSE;

The kantos-ngembangna test perpustakaan template;

Fungsi sateuacanna pilihan sapertos méter énergi sareng kalibrasi transduser jsb.


Rincian produk

Fungsi Dasar

Aplikasi Uji Relay Universal

10 Saluran (6x35A & 4x310V) kaluaran, Unggal saluran kaluaran bebas jeung kontrol simultaneous gedena, sudut fase jeung nilai frékuénsi, bisa nyuntik DC, gelombang sinus AC jeung nepi ka 60x harmonik.

13 saluran-tingkat low kaluaran nepi ka 8Vac/10Vdc max.

100/1000Mbit Serat port pikeun SMV na SOANG simulasi

simulator batré variabel, DC 0-350V, 140Watts max.

Puteran samentara nepi ka 3KHz

Pinuh fungsi modul nguji software KRT

modul test grafis jeung témplat pikeun nguji rupa relays

fasilitas nguji relay gancang dina modeu Manual

Ditémbak / Pilarian / Pariksa, Point & Klik nguji

RIO / XRIO fasilitas impor & ékspor

Hurungkeun kana uji kasalahan (SOTF)

Modél sistem kakuatan pikeun nguji dinamis

tampilan Véktor online

Hasil tés otomatis nganggap

Nyiptakeun laporan tés otomatis

Inbuilt GPS sareng IRIG-B singkronisasi tés tungtung-ka-tungtung

Anti-clipping ngadeteksi, Wiring salah nyambungkeun alarem sarta ngajaga diri, overload na overheat panyalindungan

Garansi 3-Taun pikeun perbaikan gratis sareng pangropéa salami hirup

Beurat, <18Kg

pamutahiran software bébas

 

Fitur sateuacanna

Matuh IEC61850-9-1, IEC61850-9-2, IEC60044-7/8, jsb

Kalibrasi Transduser (kelas 0.02)

Kalibrasi Méter Énergi (Mekanik & Éléktronik)

 

Jenis relay tiasa diuji:

Barang ANSI® No.
IEC61850 numeris IEDs relay & ngagabung Unit  
Relay panyalindungan jarak 21
Nyingkronkeun atanapi sinkronisme-mariksa relays 25
Relays undervoltage 27
Relays kakuatan arah 32
Relay undercurrent atanapi underpower 37
runtuyan négatip relays overcurrent 46
Overcurrent / relay sesar taneuh 50
waktos tibalik overcurrent / relay sesar taneuh 51
relays faktor kakuatan 55
Relays overvoltage 59
Tegangan atanapi relay kasaimbangan ayeuna 60
Relays overcurrent arah 67
Relay sesar taneuh arah 67N
DC relays overcurrent 76
Ukur sudut fase atanapi relay panyalindungan kaluar-léngkah 78
Alat nutup deui otomatis 79
Relays frékuénsi 81
Relay panyalindungan overload motor 86
Relay panyalindungan diferensial 87
Relays tegangan arah 91
Tegangan jeung kakuatan relays arah 92
Relay tripping 94
Relays régulasi tegangan  
Overimpedance relays, Z>  
Relay underimpedance, Z  
Waktos-reureuh relays  


spésifikasi

Kaluaran tegangan
Kaluaran Range & Power 4×310 V ac (LN) 124 VA max unggal
3×350 V dc (LN) 140 W max unggal
Akurasi
  • ± 2mV @ <2V ac
  • <0,015%Rd+0,005Rg Typ. @ 2~310V ac
  • <0,04%Rd + 0,01Rg Guar. @ 2~310V ac
  • ± 10mV @ <5V dc
  • ± 0,5% @ ≥5V dc
Rentang tegangan Rentang I: 30V
Rentang II: 310V
Rentang otomatis
DC Offset <20mV Typ./ <100mV Guar
Resolusi 1mV
Panyimpangan <0.015%Tip. / <0,05% Guar.
Kaluaran ayeuna
Kaluaran Range & Power 6×35A ac (LN) 480 VA max unggal
3×70A ac (2L-N) 850 VA max unggal
1×100A ac (6L-N) 1200 VA max
3×20A dc (LN) 300W max unggal
Akurasi
  • ± 1mA @ <0.5A ac
  • <0,02%Rd+0,01Rg Tipe. @ 0.5A ~ 35A ac
  • <0,05%Rd + 0,02Rg Guar. @ 0.5A ~ 35A ac
  • ± 5mA @ <1A dc
  • ± 0,5% @ ≥1A dc
Kisaran ayeuna Rentang I: 3A
Rentang II: 35A
Rentang otomatis
DC Offset <3mA Typ./ <10mA Guar
Resolusi 1mA
Panyimpangan <0.025%Tip. / <0,07% Guar.
Low-Level Kaluaran
kuantitas 13 saluran, 16 pin kombinasi stop kontak bikang
Rentang kaluaran tegangan AC 0~8V, DC 0~10V
Rentang Kaluaran Ayeuna Nominal 2mA, 10mA max transient
Daya Kaluaran ≥0.5VA
Akurasi
  • (0.01~0.8 Vrms): <0.05% Tipe. / <0,1% Guar.
  • (0.8~8 Vrms): <0.02% Tipe. / <0,05% Guar.
Resolusi 0,25mV
Distorsi (THD%) <0,05% Tipe. / <0,1% Guar.
Rentang Frékuénsi 0~3000KHz
DC Offset <0.15mV Tipe. / <1.5mV Guar.
Frékuénsi & Sudut Fase
Rentang Frékuénsi DC~1KHz, 3KHz saheulaanan
Akurasi Frékuénsi ± 0,5 ppm
Resolusi Frékuénsi 0,001 Hz
Rentang Fase -360°~360°
Akurasi Fase <0.02° Tipe. / <0.1° Guar. 50/60Hz
Resolusi Fase 0,001°
Aux. Sumber Tegangan DC (Simulator batré)
Rentang 0~350V @ 140W max
Akurasi 0,5% Rg Guar.
Input binér
kuantitas 8 pasang
Tipe baseuh / garing, pangukuran
bangbarung 10 ~ 600Vdc atawa poténsi bébas, Programmable
Resolusi waktos 10 urang
Laju Sampling 10KHz
waktos Debounce 0~25ms (Software Dikadalikeun)
Rentang waktu Teu aya watesna
Kasalahan waktos
  • ±1ms @ ≤1s
  • ± 0,1% @ >1s
Isolasi Galvanik 4 diisolasi kalawan unggal 2 pasang
Kaluaran Binér (Tipe Relay)
kuantitas 4 pasang
Tipe Poténsi kontak relay bébas, software dikawasa
Megatkeun Kapasitas AC Vmax: 400Vac / Imax: 8A / Pmax: 2500VA
Megatkeun Kamampuh DC Vmax: 300Vdc / Imax: 5A / Pmax: 150W
Kaluaran Binér (Tipe Semikonduktor)
kuantitas 4 pasang
Tipe: Buka-kolektor, kombinasi bikang tipe
Megatkeun Kamampuh DC 5~15Vdc / 5mA, 10mA maxAC teu ngidinan
waktos réspon: 100 urang
Singkronisasi
Modeu singkronisasi  GPS, konektor antena tipe SMAIRIG-B (Serat optik, tipe FT3)
suplai kakuatan & Lingkungan
Tegangan Input Nominal 100~240Vac
Tegangan Input Diidinan 85~260Vac, 125~350VDC
Frékuénsi Nominal 50/60Hz
Frékuénsi Diidinan 45Hz~65Hz
Konsumsi Daya 1500 VA max
Tipe Sambungan Standar stop kontak AC 60320
Suhu Operasi -10 ℃ ~ 55 ℃
Suhu Panyimpenan -20 ℃ ~ 70 ℃
Kalembaban <95% RH, non-condensing
Lain
Sambungan PC RJ45 Ethernet, 10/100M
Terminal Grounding 4mm stop kontak cau
Beurat 17,5 Kg
Ukuran (W x D x H) 468×375×164(mm) 

 

(Modul Pilihan)

Fungsi IEC61850:

Pinuh complying IEC61850 nilai Sampling jeung GOOSE; (IEC61850-9-1, IEC61850-9-2/(LE), IEC60044-7/8)

Bisa sakaligus kaluaran nilai sampling jeung sinyal analog, atawa palanggan sarta nyebarkeun pesen GOOSE sarta relay kontak binér I / fungsi O.

Nepi ka 36 saluran nilai sampling tiasa dipetakeun.

 

IEC61850 Fiber & GOOSE Ethernet Ports (Fungsi Opsional)
palabuhan Serat 2 x 100Base-FX Full Duplex, tipe LC (Opsional pikeun 10/100Mbit, tipe Ethernet RJ45)
Jenis Serat 62.5 / 125um (Sababaraha serat optik, Oranyeu Beureum)
Panjang gelombang 1310nm
Ngirimkeun Jarak > 1 Km
Indikator Spd Héjo(cahaya): Sah sambunganTumbu / Act Konéng (Blinking): Data exchanging
Catetan: Hardware geus siap, pikeun aktip

 

Fungsi Kalibrasi Transduser:

DC Ukur Input Hardware geus siap, pikeun aktip

Input tegangan

Rentang 0 ~ ± 10V dc
Max Input ± 11V dc
Akurasi <0,05% rg Typ. <0,1% rg Guar.
Input impedansi 1m emh

Input Ayeuna

Rentang 0~±1mA / 1~±20mA, rentang otomatis
Max Input 600mA
Akurasi <0,05% rg Typ. <0,1% rg Guar.
Input impedansi 15 ohm

 

Fungsi Méter Standar:

AC / DC Pangukuran Input (Standar meter) ningkatkeun dina Produsén wungkul 
Jumlah Input 8 saluran (campuran sareng pasangan input binér)
rentang tegangan 0~600Vrms (Rg: 0.1V, 1V, 10V, 60V, 600V)
Akurasi tegangan <0,05% Rg
rentang ayeuna Input Shunt: 0~5Arms / 0~30Arms (Opsional)
Akurasi ayeuna <0,1% Rg + C-Shunt atanapi kasalahan Clamp
Laju sampel 10KHz
Impedansi input 600KΩ
rentang frékuénsi 45~65Hz, Akurasi <0.01Hz
Akurasi fase 0~360°, <0.2° Tipe.

 

Énergi Méter Calibration Fungsi:

Énergi Méter Calibration Hardware geus siap, pikeun aktip
Pamakéan sénsor Méter mékanis / Méter éléktronik
Kaluaran sénsor uas tinggi:> 4.5V, tingkat Low: <0.2V
Input pulsa 1 port input pulsa, 5Vdc tingkat tinggi valid wungkul.
Rentang pulsa 500KHz pulsa input Max.
Kaluaran pulsa 1 kaluaran Transistor, Open-kolektor, 5Vdc/5mA

Parentah Mesen 

Modél Kaluaran ayeuna Kaluaran tegangan Pilihan
K3166i
  • 6×35A @ 450VA max
  • 3×70A @ 850VA max
7×310V @ 90VA max
  • ● IEC61850 SV
  • ● IEC61850 SOANG
  • ● Énergi méteran kal.
  • ● Transduser kal.
  • ● Méter baku
K3163i
  • 6×35A @ 450VA max
  • 3×70A @ 850VA max
4×310V @ 124VA max
K3130i
  • 3×35A @ 450VA max
4×310V @ 124VA max

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami