Spésialisasi Dina Tés Listrik & Pangukuran

K68i Universal Relay Test Siapkeun

Katerangan pondok:

Anu Paling Hemat Biaya, Pangujian lapangan pangsaéna di sakumna dunya
3x35A & 4x300V bebas beban tinggi jeung saluran kaluaran akurasi

Beurat, <20.5Kg

Inbuilt 6.4 "TFT LCD LCD warna Leres, keyboard sareng encoder Rotary, kontrol pinuh tanpa laptop

Maju modul nguji software pikeun pilihan

Garansi 3-Taun pikeun perbaikan gratis sareng pangropéa salami hirup

pamutahiran software bébas


Rincian produk

Katerangan

7 Saluran (4x300V + 3x35A) outputs, Unggal saluran kaluaran bebas sarta kontrol simultaneous gedena, sudut fase jeung nilai frékuénsi, bisa nyuntik DC, gelombang sinus AC jeung nepi ka 20x harmonik.
Simulator batré variabel, DC 0-300V, 120Watts max.
fasilitas nguji relay gancang dina modeu Manual
Hurungkeun kana uji kasalahan (SOTF)
Pangujian tungtung-ka-tungtung singkronisasi GPS
tampilan Véktor online
Nyiptakeun laporan tés otomatis
Anti-clipping ngadeteksi, Wiring salah nyambungkeun alarem sarta ngajaga diri, overload na overheat panyalindungan

 

Fungsi dasar:

tés DC
Tes AC
Tes relay jarak
Tes harmonik
Uji frékuénsi
8 pasang input binér
4 pasang kaluaran binér

 

Fungsi parangkat lunak maju (opsional pikeun pilihan):

Tés diferensial
tés runtuyan kaayaan
Tes karakteristik waktos
Tes jarak jauh
Tes sinkronisasi
Sesar ulangan (fault playback)

 

Jenis relay tiasa diuji:

Barang ANSI® No.
Relay panyalindungan jarak 21
Nyingkronkeun atanapi sinkronisme-mariksa relays 25
Relays undervoltage 27
Relays kakuatan arah 32
Relay undercurrent atanapi underpower 37
runtuyan négatip relays overcurrent 46
Overcurrent / relay sesar taneuh 50
waktos tibalik overcurrent / relay sesar taneuh 51
relays faktor kakuatan 55
Relays overvoltage 59
Tegangan atanapi relay kasaimbangan ayeuna 60
Relays overcurrent arah 67
Relay sesar taneuh arah 67N
DC relays overcurrent 76
Ukur sudut fase atanapi relay panyalindungan kaluar-léngkah 78
Alat nutup deui otomatis 79
Relays frékuénsi 81
Relay panyalindungan overload motor 86
Relay panyalindungan diferensial 87
Relays tegangan arah 91
Tegangan jeung kakuatan relays arah 92
Relay tripping 94
Relays régulasi tegangan  
Overimpedance relays, Z>  
Relay underimpedance, Z  
Waktos-reureuh relays  

 

Skaterangan:

Kaluaran tegangan
Kaluaran Range & Power 4×300 V ac (LN) 120 VA max unggal
3×300 V dc (LN) 120 W max unggal
Akurasi
  • ± 2mV @ <2V ac
  • <0,12%Rd+0,05Rg Tipe. @ 2 ~ 300V ac
  • <0,07%Rd + 0,03Rg Guar. @ 2 ~ 300V ac
  • ± 10mV @ <5V dc
  • ± 0,5% @ ≥5V dc
Rentang tegangan Rentang I: 30V
Rentang II: 300V
Rentang otomatis
DC Offset <10mV Typ./ <60mV Guar
Resolusi 1mV
Panyimpangan <0.015%Tip. / <0,05% Guar.
Kaluaran ayeuna
Kaluaran Range & Power 3×35A ac (LN) 450 VA max unggal
1×105A ac (3L-N) 1200 VA max
3×20A dc (LN) 300W max unggal
Akurasi
  • ± 1mA @ <0.5A ac
  • <0,15%Rd+0,05Rg Tipe. @ 0.5A ~ 35A ac
  • <0,07%Rd + 0,03Rg Guar. @ 0.5A ~ 35A ac
  • ± 5mA @ <1A dc
  • ± 0,5% @ ≥1A dc
Kisaran ayeuna Rentang I: 3A
Rentang II: 35A
Rentang otomatis
DC Offset <3mA Typ./ <10mA Guar
Resolusi 1mA
Panyimpangan <0.025%Tip. / <0,07% Guar.
Frékuénsi & Sudut Fase
Rentang Frékuénsi DC, 5 ~ 1000Hz
Akurasi Frékuénsi
  • ± 1ppm @ 5~65Hz
  • ± 10ppm @ 65~450Hz
  • ± 20ppm @ 450~1000Hz
Resolusi Frékuénsi 0,001 Hz
Rentang Fase -360°~360°
Akurasi Fase <0.05° Tipe. / <0.1° Guar. 50/60Hz
Resolusi Fase 0,001°
Aux. Sumber Tegangan DC (Simulator batré)
Rentang 0 ~ 300V @ 120W max
Akurasi 0,5% Rg Guar.
Input binér
kuantitas 8 pasang
Tipe baseuh / garing, nepi ka 300Vdc max input
Resolusi waktos 100 urang
Laju Sampling 10KHz
waktos Debounce 0~25ms (Software Dikadalikeun)
Rentang waktu 999,999 detik
Kasalahan waktos
  • ±1ms @ ≤1s,
  • ± 0,1% @ >1s
Isolasi Galvanik Diisolasi salaku 1,2,3,4-8 pasang
Kaluaran Binér (Tipe Relay)
kuantitas 4 pasang
Tipe Poténsi kontak relay bébas, software dikawasa
Megatkeun Kapasitas AC Vmax: 400Vac / Imax: 4A / Pmax: 1000VA
Megatkeun Kamampuh DC Vmax: 300Vdc / Imax: 4A / Pmax: 300W
Singkronisasi
Modeu singkronisasi  GPS éksternal (Opsional)
suplai kakuatan & Lingkungan
Tegangan Input Nominal 110V/220/230V ac, ditunjuk, ± 15%
Tegangan Input Diidinan 85 ~ 264Vac, 125 ~ 350VDC, otomatis-pelindung
Frékuénsi Nominal 50/60Hz
Frékuénsi Diidinan 45Hz~65Hz
Konsumsi Daya 1500 VA max
Tipe Sambungan Standar stop kontak AC 60320
Suhu Operasi -10 ℃ ~ 55 ℃
Suhu Panyimpenan -20 ℃ ~ 70 ℃
Kalembaban <95% RH, non-condensing
Lain
Sambungan PC RJ45 Ethernet, 10/100M
Terminal Grounding 4mm stop kontak cau
Beurat 20,5 Kg
Ukuran (W x D x H) 360×450×140(mm) 

Parentah Mesen

Modél Kaluaran ayeuna Kaluaran tegangan
K68 6×35A @ 450VA max 4×130V @ 75VA max
K68i 3×35A @ 450VA max 4×300V @ 120VA max

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK