Spésialisasi Dina Tés Listrik & Pangukuran

KF86 Calakan Relay Test Siapkeun

Katerangan pondok:

Beurat hampang: 10kg, ukuranana leutik pisan gampang dibawa dina perjalanan hiber.

6x30A, 6x310V saluran kaluaran analog.

Tes relay 6-fase kompak anu disetél kalayan akurasi anu luhur & solusi lengkep (sasuai sareng nilai sampel IEC61850 sareng GOOSE), sapinuhna nyumponan sadaya sarat pikeun deteksi sareng debugging IEC61850 IED, Gabung Unit, sistem kontrol stasiun sareng relay panyalindungan tradisional.

 


Rincian produk

Fitur:

Kalawan analog (6x310V tegangan, 6x30A ayeuna) jeung IEC61850 pesen SMV sakaligus kaluaran.
Diwangun-di komputer industri CPU dual-core, diwangun-di kapasitas badag SSD solid drive; sistem operasi Embedded Windows 7; 9,7 inci layar LCD warna leres, 1024 × 768 resolusi, operasi layar rampa. Tiasa damel offline atanapi online;
Nyadiakeun 8 pasang port optik LC, bisa ngirimkeun sarta nampa 36 saluran tina IEC61850-9-1, IEC61850-9-2 nilai sampel format pigura; kalawan fungsi test kakuatan optik.
Nyadiakeun 6 ST kaluaran palabuhan optik jeung 2 ST narima palabuhan optik, nu bisa kaluaran 6 sét pesen nilai sampel conforming mun IEC60044-7/8 (FT3) format; tiasa nampi 2 sét format FT3 of IEC60044-7/8 spésifikasi pesen nilai sampel;
Bisa ngalanggan / nyebarkeun informasi GOOSE atawa kaluaran, narima switching, sarta sadar nguji loop tutup panyalindungan;
Simulate 12-kanal kaluaran tingkat low pikeun nguji panyalindungan input tingkat low;
Mimitian nepi ka simulate nu IED aktip ngaleupaskeun GOOSE, sinyal nilai sampel, pikeun ngaleungitkeun prosés reset alat dina test disababkeun ku interupsi link sanggeus test dieureunkeun;
Kaluaran port optik disampel atanapi GOOSE tiasa didefinisikeun sacara bébas; sababaraha informasi blok kontrol GOOSE béda bisa ngalanggan / diterbitkeun;
fungsi channel nilai sampel, jumlah saluran bisa diatur kalawan bébas, nepi ka 36 saluran bisa ngonpigurasi;
Otomatis ngimpor file SCL (SCD, ICD, CID, NPI) pikeun ngawujudkeun konfigurasi otomatis tina nilai sampel sareng inpormasi GOOSE, sareng nyimpen nilai sampel sareng inpormasi konfigurasi GOOSE salaku file konfigurasi pikeun uji.
Éta otomatis tiasa ngadeteksi sinyal digital optik tina MU, alat panyalindungan sareng kotak operasi calakan, sareng ngawujudkeun fungsi konfigurasi otomatis tina nilai sampling sareng inpormasi GOOSE;
Bisa simulate kaayaan abnormal (leungitna, misorder, Abnormalitas kualitas, pesen ulang transmisi, anomali data, kaluar tina hambalan, jsb);
Kualitas saluran tina pesen SV kaluaran bisa diatur, sarta Unit simulasi bisa simulated na debug, disetel ka sah, disetel ka ngajalankeun kaayaan, sarta bisa simulate ganda AD inconsistency sarta tés séjén.
Diwangun-di GPS / modul timing Beidou kalawan GPS, IRIG-B kode fungsi waktos sinkronisasi;
modul test software pinuh-diulas, AC, runtuyan status, test recloser, panyalindungan jarak, panyalindungan overcurrent, waktos tibalik overcurrent, panyalindungan urutan enol, ramping test, arah kakuatan, test diferensial, test frékuénsi, nyingkronkeun modul software test
Kalayan fungsi uji unit, anjeun tiasa nguji katepatan unit, akurasi waktos, akurasi pas waktos, sareng pangiriman data sareng fungsi uji.
Ngarojong tampilan grafis tina file SCD, alat bisa grafis nembongkeun hubungan interkonéksi alat IED jeung sambungan terminal virtual.
Kalayan fungsi pangiriman kode IRIG-B, nalika GPS éksternal dianggo, éta tiasa dianggo salaku alat waktos.

 

 

spésifikasi

sumber arus AC

Amplitudo & Daya

  • 6×30A @ 90VA max unggal;
  • 3 × 60A @ 180VA max unggal;

Akurasi

  • ± 1mA @<0.5A
  • <0,02%Rd+0,01Rg Tipe. @ 0,5A ~ 20A
  • <0,05%Rd + 0,02Rg Guar. @ 0,5A ~ 20A

Rentang

  • Rentang I: 2A
  • Rentang II: 30A
  • Rentang otomatis

DC Offset

<3mA Typ./ <10mA Guar

Resolusi

1mA

Panyimpangan

<0.025%Tip. / <0,07% Guar.

Ascends / réspon katurunan

<100 urang
Sumber DC ayeuna

Amplitudo & Daya

6×10A @ 50W max

Akurasi

  • ± 5mA @ <1A
  • ± 0,2% @ ≥1A

Ascends / réspon katurunan

<100 urang
sumber tegangan AC

Amplitudo & Daya

6× 310V @ 65VA max unggal

Akurasi

  • ± 2mV @ <2V
  • <0,015%Rd+0,005Rg Typ. @ 2~130V
  • <0,04%Rd + 0,01Rg Guar. @ 2~130V

Rentang

  • Rentang I: 13V
  • Rentang II: 310V
  • Rentang otomatis

DC Offset

<10mV Typ./ <60mV Guar

Resolusi

1mV

Panyimpangan

<0.015%Tip. / <0,05% Guar.

Ascends / réspon katurunan

<100 urang
Sumber tegangan DC

Amplitudo & Daya

  • 6× 150V @ 75W max
  • 1×300V @ 150W max

Akurasi

  • ± 10mV @ <5V
  • ± 0,2% @ ≥5V

Ascends / réspon katurunan

<100 urang
Frékuénsi & Sudut Fase

Rentang Frékuénsi

DC ~ 1000Hz, 3000Hz transient

Akurasi Frékuénsi

± 0,5 ppm

Resolusi Frékuénsi

0.001Hz

Rentang Fase

-360°~360°

Akurasi Fase

<0.02° Tipe. / <0.1° Guar. 50/60Hz

Resolusi Fase

0,001°
Input binér

Isolasi listrik

8 pasang listrik terasing masing-masing

Impedansi input

5 kΩ…13kΩ(Kontak kosong)

Fitur input

0 V~300Vdc Atawa kontak garing(Binary input turn over poténsial bisa diprogram)

Laju Sampling

10 kHz

Resolusi waktos

10 urang

Rentang pangukuran waktos

0~105s

Akurasi waktos

  • ±1ms @ <1s 
  • ± 0,1% @ ≥1s

waktos Debounce

0~25ms (Software dikawasa)
Kaluaran binér

kuantitas

4 pasang, Laju gancang

Tipe

Jenis cau 4.0mm

Kapasitas putus AC

Vmax: 250V (AC) / Imax: 0.5A

Kapasitas putus DC

Vmax: 250V (DC) / Imax: 0.5A

Isolasi listrik

Kabéh pasangan papisah
Singkronkeun port

Sinkronisasi satelit

1 × SMA,Paké pikeun panganteur anteneu GPSNgarojong GPS sareng Satelit Beidou

Serat IRIG-B

2 × ST,1 pikeun transmisi, 1 pikeun narima

Listrik IRIG-B

1 × 6Pin 5.08mm phoenix terminal1 pikeun pangiriman, 1 pikeun panarima

Sinkronisasi pemicu éksternal

1 × 4Pin 5.08mm phoenix terminalinput pemicu éksternal + kaluaran pemicu éksternal
panganteur komunikasi

Ethernet

1 × RJ45 ,10/100M

WIFI

Inbuilt WIFI DHCP jasa

port serial

1 × RS232

USB

2 × USB2
Beurat & Ukuran

Ukuran

390mm × 256mm × 140mm

Beurat

10 kg

tampilan

9,7 inci LCD, layar rampa

Papan tombol

Konci angka + konci arah
Sasayogian tanaga

tegangan nominal

220V/110V (AC)

tegangan diwenangkeun

85V ~ 265V (AC); 127V ~ 350V (DC)

Frékuénsi Nominal

50Hz

Frékuénsi anu diidinan

47~63Hz

ayeuna

10A max

Konsumsi Daya

1200VA max

Tipe Sambungan

Standar stop kontak AC 60320
Lingkungan gawé

Suhu operasi

-10~+55 ℃

Kalembaban relatif

5 ~ 95%, Non-kondensasi

Suhu neundeun

-20 ℃ ~ + 70 ℃

Tekanan atmosfir

80kPa~110kPa (tinggina 2000m atanapi langkung handap)

 

(Modul pilihan)

Fungsi IEC61850:

Pinuh complying IEC61850 nilai Sampling jeung GOOSE; (IEC61850-9-1, IEC61850-9-2/(LE), IEC60044-7/8)

Bisa sakaligus kaluaran nilai sampling jeung sinyal analog, atawa palanggan sarta nyebarkeun pesen GOOSE sarta relay kontak binér I / fungsi O.

Nepi ka 36 saluran nilai sampling tiasa dipetakeun.

 

Port serat (tipe LC)

Tipe

100Base-FX (100Mbit, Serat, duplex pinuh)

Nomer Port

8 pasang

Modél kabel

62.5/125μm (Serat Multimode, oranyeu)

Panjang gelombang

1310nm

Jarak transmisi

> 1 Km

Indikasi status

SPD Héjo (lampu): sambungan aktipLink\AcT Yellow (kedip-kedip): bursa data
Port serial serat (tipe ST)

Standar

IEC60044-7/8

Nomer Port

6 pikeun pangiriman, 2 pikeun nampa

Panjang gelombang

850nm

 

12 Low-Level channels fungsi kaluaran sinyal:

Kaluaran sinyal tingkat rendah

Saluran kaluaran

12 saluran

Jenis port kaluaran

terminal Phoenix

rentang kaluaran

  • AC: 0~8Vrms
  • DC: 0 ~ 8V

Max kaluaran ayeuna

5mA

Akurasi

  • <0,2%(0,01~0,8 Vrms)
  • <0,1%(0,8~8 Vrms)

Resolusi

250µV

Harmonik(THD%)

(THD%)<0,1%

rentang frékuénsi

DC ~ 1.0kHz

Akurasi frékuénsi

0,002% (Frékuénsi Normal)

Resolusi frékuénsi

0.001Hz

Rentang fase

0~359,9°

Akurasi fase

<0,1°,50/60Hz

Resolusi fase

± 0,1°

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami