Spésialisasi Dina Tés Listrik & Pangukuran

KF900A Portabel calakan IEC61850 IEDs Analyzer Test 

Katerangan pondok:

Instrumén tés komprehensif dikembangkeun dumasar kana tés gardu intelijen, utamina fungsina nyaéta uji relay panyalindungan, analisa nilai sampling, analisa / ngabandingkeun file SCD sareng jasa MMS. Cocog pikeun deteksi sareng nguji alat IED sapertos relay panyalindungan gardu induk, pangukuran sareng alat kontrol, ngahijikeun unit sareng terminal cerdas. Ogé bisa dipaké dina cek sinyal tina lapisan kontrol gardu induk.

beurat hampang: <2.75kg

Operasi layar toél pinuh


Rincian produk

Diwangun-di catu daya batré litium, kalayan ukuran leutik, beurat hampang, operasi layar toél LCD pinuh, fungsi test kuat, jeung sajabana, guna minuhan sarat tina sistem nguji gabungan, instalasi tur commissioning, operasi sarta perawatan sarta latihan skill of gardu induk calakan.

KF900A mangrupikeun definisi énggal tina tester panyalindungan relay digital optik, ogé nyayogikeun pangalaman operasi énggal pikeun pangguna.

Fungsi Dasar

Panguji relay digital pangleutikna, 10,4 inci layar LCD kapasitif definisi tinggi, sakabeh mesin operasi layar toél pinuh;

Fungsi test relay panyalindungan universal, Kalawan pinuh fungsi tina test Manual, sequencer kaayaan, harmonik, test recloser, Line diferensial, Jarak, Mutasi jarak, Overcurrent, Zero sequencer, Ramping, arah kakuatan, laju diferensial, diferensial harmonik, Overexcitation panyalindungan, Singkronkeun, Tes catu daya cadangan, diferensial Busbar, Uji frekuensi, uji Dv/Df, jsb.

Kalayan fungsi jasa komunikasi MMS, nilai sampling ngawaskeun waktos nyata, input / output binér, acara peringatan ngeunaan relay panyalindungan sareng pangukuran & alat kontrol. Rojongan panyalindungan relay setelan bacaan online, ngaropéa tur nyetel switch aréa. Rojongan pelat relaying ngaktifkeun / mareuman, hurungkeun / pareum.

Kalayan fungsi uji otomatis sirkuit terminal virtual sekundér, Ku ngirim pesen SV sareng GOOSE, sareng nampi eupan balik MMS anu ngawangun loop katutup, ngawujudkeun uji otomatis tina terminal virtual;

Ngarojong cek konsistensi file model alat IED. Kéngingkeun modél alat IED online ngalangkungan MMS, bandingkeun sareng file modél SCD lokal, sareng kéngingkeun hasil konsistensi modél;

Kalayan latar tukang sareng substation fungsi uji lapisan kontrol, ku ngimpor file SCD, éta tiasa nyontokeun panyalindungan, pangukuran & alat kontrol pikeun ngirim sinyal ukuran jauh, sinyal kadali jauh sareng sinyal sanésna, aksés jaringan lapisan kontrol stasiun ngalangkungan protokol MMS, komunikasi sareng latar tukang. jeung alat jauh, merenah tur gancang micu sagala acara alarem, ngarobah kaayaan switch ON atawa OFF, sarta arus, tegangan, jeung nilai kakuatan pikeun ngahontal test titik-ka-titik jeung tukang ngawaskeun atawa stasiun master;

Rojongan importing gardu induk tabel titik Excel, ménta konfigurasi saluran pemetaan sinyal ukuran jauh jeung sinyal kadali jauh ngaliwatan file SCD, otomatis ngahasilkeun tabel titik sinyal stasiun, sarta langsung ngirimkeun sinyal ukuran jauh jeung sinyal kadali jauh nurutkeun urutan angka titik;

Kalawan SV, fungsi ngawas pesen GOOSE. Real-time tampilan SV nilai sampel amplitudo, fase, frékuénsi, gelombang, vektor jeung kode sumber pesen, real-time tampilan GOOSE status terminal maya jeung kode sumber pesen, ngarekam unggal péngkolan terminal maya kana waktu jeung nguji mékanisme pangiriman pesen GOOSE;

Ngarojong tunda transmisi, integritas pesen SV, akurasi kaluaran SV, ngahijikeun unit dispersi tina timing jeung pangukuran akurasi punctuality;

Ngarojong tampilan grafis tina file SCD, grafis mintonkeun interconnections alat IED sareng sambungan tina loop terminal virtual; kalawan fungsi ngabandingkeun file SCD, sarta ngahasilkeun laporan ngabandingkeun;

Panarima pesen sacara real-time dibandingkeun sareng file SCD pikeun ngahontal cek konsistensi file SCD;

Rojongan recorder jeung file PCAP off-line fungsi analisa, kalawan fungsi playback pesen PCAP.

Rojongan fungsi ngirim IRIG-B, bisa dipaké salaku sumber waktu, kalawan 6 saluran serat misah sinyal IRIG-B.

Rojongan fungsi mariksa polaritasna, ngadukung ngagunakeun metode DC pikeun mariksa polaritasna panyalindungan / pangukuran inti trafo arus éléktromagnétik sareng trafo arus éléktronik;

Kalayan fungsi pangukuran kakuatan optik, fungsi deteksi fase kaluar-situs, diwangun-di catu daya batré litium, waktu gawe leuwih ti 8 jam terus.

 

Parameter téknis

Barang Parameter
Serat Port 8 pasang, port tipe LC, panjang gelombang 1310nmSalah sahiji palabuhan optik nyaéta modul optik khusus 1000M, anu cocog pikeun jaringan 1000M.
port serial serat 8, port tipe ST, gelombang-panjangna 850nm6 ngirim, 2 narima (Tiasa dipaké salaku FT3 atanapi IRIG-B)
port Ethernet 1,100Base-TX,RJ45
Port USB
Port GPS 1 saluran, panarima sinyal GPS internal
Port input analog (Opsional) 4 atawa 8 pasang, 18 bit AD, laju sampling 40kHz, rentang input 0-250VAC
Input binér kontak teuas 1 pasangan, kontak kosong adaptif atawa kontak poténsial (30 ~ 250V), waktu respon ≤500μs
Kaluaran binér kontak teuas 1 pasangan, tipe Buka-ngumpulkeun, blocking kapasitas leuwih ti 250V, 0.3A (DC), waktu respon ≤ 100μs
Ukur akurasi Kasalahan akurasi pangukuran tegangan sareng arus ≤0.05%Akurasi frékuénsi leuwih hade tinimbang 0.001Hz dina rentang 15 ~ 1000HzKasalahan akurasi pangukuran fase ≤0.01 °
ngirimkeun Akurasi Kasalahan akurasi pangukuran tegangan sareng arus ≤0.05%Akurasi frékuénsi leuwih hade tinimbang 0.001Hz dina rentang 10 ~ 1000HzKasalahan akurasi kaluaran fase ≤0.01 °
SV pesen kaluaran dispersi ≤±80ns
Serat serial port transfer reureuh ≤100ns
SV kaluaran nyingkronkeun Kasalahan waktos antara palabuhan Serat <1μs
Sasayogian tanaga Pek batré litium kapasitas ageung internalAdaptor Daya: Input 220VAC / 50Hz, -20% ~ + 20%Kaluaran DC 15V±10%
tampilan 10,4 inci layar LCD kapasitif definisi tinggi (layar rampa)
Ukuran 320mm×250mm×100mm(L×W×H)
Beurat <2,75 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami