Spésialisasi Dina Tés Listrik & Pangukuran

KF932 IEC61850 Relay Tester

Katerangan pondok:

Matuh standar IEC61850, Dilarapkeun kana relay panyalindungan digital, Ukur & alat kontrol, terminal calakan, Unit ngahiji jeung substation nguji sarta deteksi sistem kontrol.

Toel layar tur keypad, papanggih béda ngagunakeun kabiasaan.

4400mAh batré litium kapasitas badag, gawé kontinyu pikeun leuwih ti 10 jam.

Ukuran leutik, gampang dibabawa.


Rincian produk

Fungsi Dasar

KF932 IEC61850 Relay Tester dikembangkeun dumasar kana standar anu patali gardu intelijen pikeun nganalisis pesen SV, GOOSE, IRIG-B sareng IEEE1588, ngitung gedéna, fase sareng frékuénsi tegangan sareng arus, sareng monitor real-time terminal virtual SOANG.
Narima nguji loop katutup tina alat pinter via SV, ngirim pesen GOOSE, langganan sarta publikasi pesen GOOSE;
Fungsi deteksi fase kahontal ku nganalisa sareng ngitung blok kontrol anu béda; Input binér jeung kaluaran kontak teuas bisa réngsé dina kotak operasi calakan reureuh transmisi jeung BUMN dina akurasi pangukuran;
SV na GOOSE analisis statistik iwal jeung fungsi singkronisasi pikeun ngahontal integrasi Unit diskrit, pigura leungit jeung pangukuran reureuh mutlak.
Kalayan ukuran leutik, operasi layar toél genah sareng pangukuran anu kuat sareng analisa sareng kamampuan nguji, pisan pikeun nyumponan operasi gardu intelijen, pangropéa sareng debugging alat panyalindungan, ngawaskeun sareng kontrol, IEC61850 patuh IED, unit ngahiji sareng kontrol stasiun. Deteksi sistem sareng syarat komisi.

 

Fitur:

No. Item Analisis eusi analisis
SMV Pangukuran jeung analisis Interception Otomatis intercepts pesen SV ti 3 palabuhan optik jeung 1 panganteur optik
nilai éféktif Saluran tampilan real-time tina amplitudo, fase sareng frékuénsi
Oscillography tampilan real-time tina gelombang
Komponén runtuyan Real-time mintonkeun runtuyan positif V1, runtuyan négatip V2, enol runtuyan positif V0 tina gedena jeung fase.
Kakuatan Tampilan real-time fase ABC sareng tilu-fase aktip, daya réaktif, daya semu sareng faktor daya
Vectorgraph Hubungan gedena jeung fase tina tegangan jeung arus tilu fase dipintonkeun dina wangun vektor
Harmonik Pintonan sacara real-time 0 ~ 19 harmonik, sareng nunjukkeun eusi harmonik dina bentuk histogram
Parameter pesen Tampilan real-time tina parameter pesen ayeuna, pesen asli sareng pesen parsed
Abnormalpesen Jumlah pesen abnormal
DiskritNilai Jumlah pesen dina unggal diskrit
analitik jeung analisis GOOSE Interception Otomatis nyegat pesen GOOSE tina 3 palabuhan optik
Terminal maya tampilan real-time tina status tina terminal virtual, ngarojong rupa-rupa tampilan. Otomatis ngarekam waktos reset tina terminal virtual.
talatah Tampilan real-time tina nilai pesen ayeuna sareng nilai pesen asli.
Talatah abnormal Jumlah pesen abnormal
Lain Rékam Rékam sareng analisa pesen off-line
Pangukuran aliran sareng kakuatan optik Statistik real-time tina ukuran lalu lintas jaringan sareng nampi kakuatan optik
analisis pesen PCAP Analisis offline pesen anu disimpen dina format PCAP
Uji polaritasna Nguji polaritasna trafo
Pangukuran Tés manual Ngaliwatan kaluaran pesen SV, simulasi pesen GOOSE sareng sub langganan sareng input binér sareng kaluaran kontak keras pikeun ngajagi, ngawas sareng ngontrol uji alat IED.
Sequencer kaayaan Ku outputting sababaraha nagara bagian padeukeut, pikeun tes-diartikeun pamaké.Pikeun unggal kaayaan individu, gedena, fase, jeung frékuénsi tegangan jeung arus bisa diatur. Nyetél status terminal virtual GOOSE pikeun nyumponan rupa-rupa sarat tés.
IED Ngukur tunda transfer sareng akurasi waktos BUMN antara GOOSE sareng kontak keras.
Harmonik ditumpangan 2 ~ 19 harmonik anu superimposed on kaluaran tegangan fundamental jeung arus pikeun ngawujudkeun test alat IED kayaning panyalindungan, pangukuran jeung kontrol.

 

spésifikasi:

1 Catu daya

Sasayogian tanaga
Batré batré litium kapasitas badag
Adaptor kakuatan Input: AC100 ~ 240V, 50/60Hz, 0.7A  Kaluaran: DC15V, 1.66A 

 

2 Konsumsi kakuatan

Konsumsi kakuatan
Konsumsi kakuatan ≦6W
catu daya gawé Gawé kontinyu pikeun leuwih ti 10 jam

 

3 panganteur port komunikasi

port komunikasi Ethernet optik
Modél 100Base-FX (jaringan serat optik duplex pinuh 100M)
Tipe Port LC
Panjang gelombang 1310nm
Jarak transmisi ≧1 km
Aplikasi IEC61588 Times sareng seratan jaringan sanés
panganteur komunikasi port serial optik
Nomer palabuhan 2 PCS
Tipe Port ST
Panjang gelombang 62.5/125μm Multimode serat, Panjang gelombang 850nm
Jarak transmisi ≧1 km
Aplikasi Nampi/Kirim IEC60044-7/8(FT3),IRIG-B Timing sinyal transceiver
panganteur komunikasi input analog
Nomer palabuhan 1 sapasang
Tipe Port terminal karét
Interface komunikasi input / output kontak teuas
Nomer palabuhan 2 pasang
Tipe Port stop kontak Aviation ka terminal karét
panganteur slot kartu TF
Nomer palabuhan 1 pc
Aplikasi Kartu TF pikeun ngimpor sadaya file konfigurasi stasiun, ngarékam dokumén, nyimpen / ngékspor laporan tés sareng ningkatkeun parangkat lunak.
panganteur komunikasi input analog
Nomer palabuhan 1 sapasang

 

4 Sinyal waktos

Sinyal waktos
IRIG-B Akurasi waktos<1us typ
IEC 61588 Akurasi waktos<1us typ

 

5 Parameter mékanis

Parameter mékanis
Layar tampilan 4.3'layar LCD touch
Ukuran 176×100×58 mm
Beurat ≦0,75 kg

 

6 Rentang suhu

Rentang suhu
Luhurna ≤5000m
Suhu lingkungan Suhu operasi normal: -10 ~ 55 ℃Panyimpenan sareng transportasi: -25 ~ 85 ℃
Kalembaban relatif 5%~95%
Tekanan atmosfir 60~106KPa

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami