Spésialisasi Dina Tés Listrik & Pangukuran

KS833 Tilu-fase AC / DC / Sumber Standar Harmonik sareng Calibrator (kelas 0.05)

Katerangan pondok:

Buka protokol pikeun software timer programming.

Sumber tegangan AC: 3x900V@3x25VA, akurasi 0,05%

Sumber arus AC: 3x30A@3x25VA, akurasi 0,05%

Kakuatan Standar Harmonik 3-fase: 2-31x pesenan kalayan akurasi 0,1%

Sumber tegangan DC: 825V@20W max, akurasi 0,05%

Sumber arus DC: 30A@25W max, akurasi 0,05%

Kalibrasi instrumen Analog/Digital

Transduser sareng énergi méteran calibration

Garansi 3 taun pikeun perbaikan gratis, sareng pangropéa salami hirup, Pembaruan sareng pelatihan parangkat lunak gratis


Rincian produk

Fungsi Dasar

Diterapkeun ka Grid Corporation tina pusat pangujian pangukuran, perusahaan listrik sareng pembangkit listrik anu diukur kementerian, lembaga nasional dina sadaya tingkat tés pangukuran, ogé manglaku ka karéta api, minyak bumi, industri kimia, perusahaan industri sareng pertambangan skala ageung sareng pabrik meter, jsb. .

Larapkeun ka sektor kakuatan, departemén pangukuran, departemén pamariksaan kualitas, lembaga riset, universitas, jsb.

Manglaku ka perusahaan produksi sareng panalungtikan & pamekaran méter énergi, terminal distribusi kakuatan, manajemén kakuatan, kontrol beban, kualitas kakuatan, sareng santunan kakuatan réaktif tegangan sedeng.

Buka protokol komunikasi pikeun mempermudah ngembangkeun sekundér pikeun RTU / FTU / Power Manajemén Terminal / Variabel publik ngukur terminal verifikasi otomatis pabrik.

Calibrating rupa-rupa Analog Digital méteran langsung U / I instrumen & frékuénsi kalawan DC / AC 0.05% akurasi jeung kelas pakait multimeter digital pikeun inspeksi kualitas, pangukuran jeung pangropéa instrumentation, deteksi bagian.

Jinis kalibrasi alat tés kalebet méter tegangan AC-DC, ammeter, méteran kakuatan tunggal / tilu fase aktip sareng réaktif, méter fase, méter faktor kakuatan, tabel frekuensi, tabel singkronisasi, jsb.

Jenis transduser calibrating nyaéta transduser tegangan AC-DC, transduser arus, tunggal / tilu fase aktif sareng réaktif kakuatan pamancar, fase pamancar, faktor daya transduser, frekuensi transduser, jsb.

Méter énergi calibrating sapertos éléktronik sareng sensing-fase tunggal, tilu-fase méteran énergi aktip sareng réaktif.

Kapasitas gudang nepi ka 1.000 data méter anu dikalibrasi.

5.4 "TFT LCD tampilan, touch Pad jeung kontrol encoder Rotary, software kontrol PC ogé sadia

 

Fitur sateuacanna

JJG124-93 Peraturan Verifikasi tina Ammeter, Voltmeter & Ohmmeter

GB/T767-1999 Direct Acting nunjukkeun Analog Alat Ukur Listrik & Asesoris

SD110-83 Regulasi Inspection of Éléktronik Indikasi & Alat Ukur

JJG440-86 Peraturan Verifikasi Frékuénsi Fase Tunggal Méter

JJG603-89 Peraturan Verifikasi Pointer Frékuénsi Méter

JJG 307 -1998 Peraturan Verifikasi Alat Verifikasi pikeun Méter Énergi Listrik AC

JJG596-1999 Peraturan Verifikasi Méter Énergi Listrik

GB / T 11150-2001 Standar Nasional Énergi Énergi Méter Inspection Instrumen

JJG (Kakuatan) 01-94 Peraturan Verifikasi tina Transduser Ukur Listrik

Sumber Standar KS833 sapinuhna cocog sareng Standar nasional anu relevan:

 

Parentah Mesen

 

KS803

KS813

KS823

KS833

Sumber baku AC

Sumber Harmonik

Sumber Daya Standar

Sumber baku DC

Kalibrasi Instrumen

Énergi Méter Calibration

Kalibrasi Transduser

√: Kalayan modul fungsi anu saluyu;

○:Tanpa modul fungsi anu saluyu

 

spésifikasi

Kaluaran & Ngukur Tegangan AC
Rentang sadia 10V, 30V, 100V, 300V, 750V, shift otomatis
rentang adjustment 0~120%Rg
adjustment fineness Rentang x 0,01%
Resolusi Rentang x 0,01%
Akurasi 0,05%Rg
Stabilitas 0,01% / 1 mnt
Kaluaran & Ngukur Arus AC
Rentang sadia 100mA, 1A, 5A, 10A, 25A; otomatis-shift
rentang adjustment 0~120%Rg
adjustment fineness Rentang x 0,01%
Resolusi Rentang x 0,01%
Akurasi 0,05%Rg
Stabilitas 0,01% / 1 mnt
Kaluaran & Ngukur Daya AC
adjustment fineness Rentang x 0,01%
Resolusi Rentang x 0,01%
Akurasi 0,05%Rg (Faktor>0,5)
Stabilitas 0,01% / 1 mnt
Kaluaran & Ngukur Frékuénsi AC
Rentang Frékuénsi 45.000~65.000Hz
adjustment fineness 0.001Hz
Akurasi 0,01% Rd
Kaluaran & Ngukur Sudut Fase AC
Fase Angle Range 0,00º~359,99º
adjustment fineness 0,01º
Resolusi 0.01
Akurasi 0,05º
Kaluaran & Ngukur Faktor Daya AC
Rentang kaluaran -1 ~ 0 ~ +1
Akurasi Ukur 0.0005
adjustment fineness 0.0001
Kaluaran & Ukur Harmonik
Setélan harmonik 2~31
Eusi harmonik tegangan, ayeuna ≤30% (sakumaha ngalawan fundamental)
Akurasi kaluaran harmonik 0,1% (1st~19th, ngalawan dasar)
0,2% (20th~31st, ngalawan dasar)
Fase Harmonik 0~360º, adjustable
Ngukur Énergi Listrik
Akurasi Ukur 0,1% Rd, PF≥0,5
Rentang tegangan 100V, 220V, 380V
Kisaran ayeuna 0.05~24A
Distorsi tina Kaluaran AC
Panyimpangan <0,2% (beban non-capacitance)
Max Beban Kapasitas Tegangan AC & Ayeuna
Kaluaran tegangan 25VA max
Kaluaran ayeuna 25VA max
Kaluaran & Ngukur tegangan DC
Rentang 100mV, 1V, 10V, 30V, 100V, 300V, 750V
Rentang adjustment 0~120%Rg, (0%~110% rentang kaluaran dina 750V)
Resolusi Rentang x 0,01%
Akurasi 0,05%Rg
Stabilitas 0,01% / 1 mnt
Kaluaran & Ngukur arus DC
Rentang 1mA, 10mA, 100mA, 1A, 5A, 10A, 25A
Rentang adjustment 0~120%Rg
adjustment fineness Rentang x 0,01%
Resolusi Rentang x 0,01%
Akurasi 0,05%Rg
Stabilitas 0,01% / 1 mnt
Max Beban Kamampuh DC Tegangan & Ayeuna
Kaluaran tegangan 20W max
Kaluaran ayeuna 25W max
Ukur DC
Ukur Tegangan ± 10V
Pangukuran ayeuna ± 20mA
Akurasi 0,01%Rg
Power Supply & Lingkungan
Suhu Ambient 22ºC ± 1ºC
Suhu Gawé 0ºC~40ºC, kalembaban≤85%RH
Tegangan Input Nominal 115/230Vac ditunjuk, ± 10%
Frékuénsi Nominal 50/60Hz
Tipe Sambungan Standar stop kontak AC 60320
Beurat & Ukuran
Ukuran (W x D x H) 450mm × 380mm × 190mm
Beurat 25 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami