Spésialisasi Dina Tés Listrik & Pangukuran

KT210 CT / PT Analyzer

Katerangan pondok:

Gampang dioperasikeun CT / PT Analyzer,

120V / 15A Kaluaran Ayeuna,

Operasi layar toél 9,7 inci,

IEC60044-1, IEC60044-6, IEC61869-2, ANSI30/45 baku

stabilitas tinggi pikeun nguji CT bushing;


Rincian produk

Katerangan

Ngadopsi 9.7 inci layar toél TFT LCD tampilan kalawan desain panganteur software jelas tur geulis, pamaké bisa beroperasi gampang.
AC / DC input ayeuna keur rentang lega wungkul, nyugemakeun sakabeh standar catu daya dipénta.
Gampang dioperasikeun, ngukur gancang, sadaya tés tiasa dilakukeun sacara otomatis dumasar kana jinis jalur sambungan anu sami kecuali pangukuran impedansi overload.
Ngadopsi tegangan low & métode pangukuran frékuénsi variabel, éta bisa nguji tegangan titik dengkul nepi ka 30kV trafo sakumaha tegangan kaluaran max ngan 120V jeung max nilai puncak ayeuna nyaeta 15A, kaamanan tinggi.
Desain portabel kalayan beurat hampang 8kg, cocog pikeun uji lapangan sistem kakuatan listrik, pabrik manufaktur trafo ayeuna atanapi laboratorium anu dianggo.
Akurasi pangukuran anu luhur, akurasi résistansi nyaéta 0.1% + 1mΩ, akurasi fase ± 0.05 derajat, akurasi variabel nyaéta ± 0.1% (1-5000), akurasi variabel nyaéta ± 0.2% (5000-10000)
Éta tiasa nguji trafo ayeuna numutkeun IEC60044-1, IEC60044-6, IEC61869-2 sareng standar ANSI30/45 jsb.
Fungsi pangukuran lengkep, éta tiasa nguji sadaya jinis trafo ayeuna pikeun beban sekundér, résistansi loop sekundér, karakteristik éksitasi, karakteristik fana, bédana rasio, bédana sudut sareng polaritasna. Ogé bisa nguji koefisien wates pasti (ALF), koefisien kaamanan alat (FS), konstanta waktu sekundér (Ts), koefisien remanence (Kr), koefisien aréa fana (Ktd), tegangan inflexion, ayeuna, tingkat, induktansi jenuh, un- induktansi jenuh, 5% 10% kurva kasalahan, tina trafo ayeuna, loop histeresis pikeun trafo ayeuna, sarta evaluate hasil tés nurutkeun standar tangtu.
Tes PT Sedengkeun pikeun PT induktif dumasar kana definisi GB1207-2006(IEC60044-2), KT210 CT/PT Analyzer ogé tiasa nguji aranjeunna. KT210 CT / PT Analyzer tiasa ngalakukeun rasio variabel, polaritasna sareng uji éksitasi gulungan sekundér tina PT induktif.
Otomatis Demagnetizes
Alat dumasar kana parangkat lunak pikeun nangtoskeun sésa magnetisme dina trafo ayeuna
Analisis kaayaan remanence saméméh putting kana operasi CT pikeun assure fungsi ditangtoskeun
Nyederhanakeun analisa gagalna jaringan listrik saatos operasi anu teu dihoyongkeun tina relay pelindung
Demagnetizes inti CT sanggeus pangukuran
Kontrol PC Sadia
Aksés pinuh ka sadaya fungsi KT210 via PC ngagunakeun panganteur RJ45
Optimalkeun integrasi kana prosedur tés otomatis dina jalur produksi
Ékspor data kana Word
tés customizable sarta laporan
Nanganan Data jeung ngalaporkeun
Laporan tés tiasa disimpen dina host lokal sareng ditransfer ka PC
Data sareng protokol tiasa ditingalikeun dina PC ngalangkungan program pamuat file Word
Papan Nama "Tebak" (Rujukan pikeun CT anu teu dipikanyaho)
Nangtukeun data CT kanyahoan
CTs heubeul bisa digolongkeun sarta nempatkeun kana layanan tanpa ngahubungan produsén
Parameter anu tiasa ditangtukeun kalebet:
  tipe CT
  Kelas
  Babandingan
  Titik tuur
  Faktor kakuatan
  Beungbeurat nominal sareng operasi
  Résistansi pungkal sekundér
Fitur Téknis
Kekebalan sora anu saé pikeun gangguan tina saluran listrik anu caket sareng pangukuran
Babandingan CT sareng pangukuran fase kalayan pertimbangan beban sekundér nominal sareng disambungkeun; Babandingan CT nepi ka 10000: 1
Tegangan titik dengkul ti 1 V nepi ka 30 kV bisa Diukur
Arus tina 1% nepi ka 400% tina nilai dipeunteun
Beungbeurat anu béda (pinuh, ½, ¼, ⅛ beban)
Penentuan ALF/ALFi sareng FS/FSi, Ts, sareng kasalahan komposit pikeun beban nominal sareng nyambungkeun
CT pungkal pangukuran lalawanan
CT kurva éksitasi (teu jenuh jeung jenuh)
Rekaman karakteristik jenuh
Perbandingan langsung kurva éksitasi ka kurva rujukan
Fase CT sareng cek polaritasna
Pangukuran beban sekundér
Demagnetization otomatis tina CT sanggeus tés
Leutik jeung hampang (< 8 kg)
waktos nguji pondok alatan nguji pinuh otomatis
Tingkat kaamanan luhur ngagunakeun métode frékuénsi variabel dipaténkeun (max. 120 V)
"Nameplate guesser" fungsi pikeun CTs kalawan data kanyahoan
panganteur kontrol PC
QuickTest: Antarbeungeut tés manual
tampilan warna bisa dibaca dina cahya panonpoé caang
Simulasi data diukur kalayan beban sareng arus anu béda
Laporan anu gampang diadaptasi (bisa disesuaikan)
Tegangan titik dengkul ti 1 V nepi ka 30 kV bisa Diukur
Penilaian otomatis nurutkeun IEC 60044-1, IEC 60044-6, IEC61869-2, ANSI30/45
Penilaian otomatis pikeun kelas akurasi> 0.1
Pangukuran paripolah sementara TPS, TPX, TPY sareng TPZ tipe CTs
Rasio PT, polaritasna sareng kurva éksitasi nurutkeun IEC60044-2
Data Téknis tina KT210 CT/PT Analyzer

Babandingan Akurasi

Babandingan 1 – 5000

0,03 % (khas) / 0,1 % (dijamin)

Babandingan 5000 – 10000

0,05 % (khas) / 0,2 % (dijamin)

Pindah Fase

Resolusi

0.01 mnt

Akurasi

1 mnt (khas) / 3 mnt (dijamin)

Résistansi pungkal

Rentang

0.1 – 100 Ω

Resolusi

1 mΩ

Akurasi

0,05 % + 1 mΩ (khas) (dijamin)

0,1 % + 1 mΩ (dijamin)

Ukur Beban

Rentang

0~300VA

Resolusi

0.01VA

Input Ukur Tegangan

Rentang Input sekundér

0~300V

Max titik dengkul

30KV

Akurasi Input sekundér

± 0,1%

Rentang Input primér

0~30V

Akurasi Input primér

± 0,1%

Kaluaran

Tegangan kaluaran

0 Vac ka 120 Vac

Kaluaran Ayeuna

0 A nepi ka 5 A (puncak 15 A)

Daya Kaluaran

0 VA ka 450 VA (puncak 1500 VA)

Utama Sasayogian tanaga

Tegangan Input

176 Vac ka 264 Vac @ 10A Max

Tegangan Input Diidinan

120 Vdc ka 370 Vdc @ 5A Max

Frékuénsi

50 / 60 Hz

Frékuénsi Diidinan

47 Hz nepi ka 63 Hz

Sambungan

Standar stop kontak AC 60320

Dimensi Fisik

Ukuran (W x H x D)

360 x 140 x 325 mm

Beurat

<8 kg (tanpa asesoris)

Kaayaan Lingkungan

Suhu Operasi

-10 ° C nepi ka + 55 ° C

Suhu Panyimpenan

-25 ° C nepi ka + 70 ° C

Kalembaban

Kalembaban relatif 5% nepi ka 95% teu condensing


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK