Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik
  • head_banner_01

Méter Daya Multifungsi

  • Three-Phase Network Multifunctional Power Meter IP52 / 0.05Hz PMC180NS

    Tilu-Fase Jaringan Multifungsi Daya Méter IP52 / 0.05Hz PMC180NS

    Sistem AC Tunggal / Tilu Tahap
    220 volt
    Analisis Kualitas Kakuatan

  • PMC96 series three-phase electric monitoring meter

    PMC96 séri tilu-tahap méteran ngawaskeun listrik

    Ihtisar

    PMC96 séri tilu-fase méteran pamantauan listrik ngadopsi tipe LCD layar Segment 、 geulis sareng hébat , kontrasna tinggi; Kalayan prosesor gancang-inti salaku inti, pangukuran parameter listrik nganggo 22 Maséhi, pangukuran énergi listrik, jajaran dinamis lega, akurasi tinggi. Tiasa opsional ngonpigurasikeun sababaraha modul binér 、 relay module modul komunikasi RS-485, tiasa gampang minuhan integrasi sababaraha sistem distribusi anu cerdas.

  • PMC72 Series Three-phase Electric Monitoring Meter

    Méter Monitoring Listrik PMC72 Series Tilu fase

    Ihtisar

    PMC72 séri tilu-fase méteran pamantauan listrik ngadopsi tipe LCD layar Segment 、 geulis sareng hébat , kontrasna tinggi; Kalayan prosesor gancang-inti salaku inti, pangukuran parameter listrik nganggo 22 Maséhi, pangukuran énergi listrik, jajaran dinamis lega, akurasi tinggi. Tiasa opsional ngonpigurasikeun sababaraha modul binér 、 relay module modul komunikasi RS-485, tiasa gampang minuhan integrasi sababaraha sistem distribusi anu cerdas.

  • EngyBrick Distributed Intelligent Power Monitoring Module

    EngyBrick Modél Ngawaskeun Daya Calakan

    Sistem EngyBrick ngeunaan solusi modul distribusi kakuatan pinter, anu didédikasikeun pikeun ngabantosan klien ningkatkeun efisiensi damelna sareng ngirangan anggaran mésér aset sareng biaya instalasi, nyayogikeun pangguna modeu pamasangan anu pangsaéna sareng modus komisioning hemat waktos anu pangsaéna. Sistemna diwangun ku sinyal akuisisi komunikasi & monitoring voltase, monitoring ayeuna aya dua bagian. Sistem ngadopsi mode suplai kakuatan beus bebas, port RJ45 ngahubungkeun sareng masing-masing modul komponén. Komisioning na nyoko kana modeu hiji-konci pikeun konfigurasi alamat di lapangan. éta ogé tiasa ngonpigurasikeun parameter sareng modeu damel modul via layar tampilan.

  • PMC200S Multifunctional Power Meter

    Méter Daya Multifungsi PMC200S

    1. Bubuka

    PMC200 Power Parameter Tester seueur dianggo pikeun sistem manajemen énergi, automation gardu, otomatisasi jaringan distribusi, distribusi kakuatan kacamatan, otomatisasi industri, gedong calakan, papan tulis calakan, saklar kabinet, sareng sajabana alat-alat tradisional sapertos transduser kuantitas listrik, instrumen tampilan numerik, unit akuisisi data sareng recorder analyzer, sareng sajabana multi-tujuan ngahasilkeun biaya, sareng sambungan kawat saderhana nyederhanakeun tés.