Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik

Warta

  • KINGSINE KFA300 and KF86 Training Were Organized in Shenzhen Metro

    KINGSINE KFA300 sareng Pelatihan KF86 Anu Diatur di Shenzhen Metro

    KINGSINE mérek KFA300 sareng Pelatihan KF86 dikelompokeun sacara saé di Shenzhen Metro (Shenzhen Metro Group Co., Ltd., didirikeun tanggal 31 Juli 1998) dina 8 Séptémber ieu, 2021. Nalika nampi uleman ti Shenzhen Metro, KINGSINE napelkeun opat téknis urang dukung insinyur Eng. Terry sareng Eng.Zhang jsb ka ...
    Maca deui
  • KINGINSE kéngingkeun tender pengadaan alat uji 2021 deui State Grid tilu perusahaan kakuatan propinsi dina total 62-set

    Dina 2021 State grid tilu perusahaan kakuatan propinsi rapat pengadaan tender, KINGSINE kalayan reputasi anu saé, pangalaman industri anu euyeub, kakuatan téknis anu kuat, ogé dokumén tawaran anu hadé sareng cutatan anu wajar, sakali deui kéngingkeun persetujuan bulat tina evaluasi ...
    Maca deui
  • The Training for KINGSINE Protection Relay Test Sets Was Successfully Held in Gansu Province

    Latihan pikeun Sét Tés Relay Perlindungan KINGSINE Sacara Suksés diayakeun di Propinsi Gansu

      KINGSINE gumbira ngumumkeun yén dina bulan Juli, 2021, palatihan pikeun sababaraha modél susunan uji relay panyalindungan KINGSINE hasil dilaksanakeun di Gansu Electric Power Training Center (cabangna State Grid Gansu Electric Power Company of SGCC). Dina latihan ieu ...
    Maca deui
  • KINGSINE Protection Tests Was Held in Sichuan Southwest Pipeline Company

    Tés Perlindungan KINGSINE Dilaksanakeun di Perusahaan Pipa Kidul Sichuan

    Tés Perlindungan KFINE KF86 Protection parantos hasil dilaksanakeun di stasiun Nanchong, Sichuan Southwest Pipeline Company anu kagolong kana PipeChina (ogé katelah China Oil & Gas Pipeline Network Corp) dina bulan Juli ieu, 2021. Universal Relay Test Set KF86 parantos dilakukeun kalayan saé kusabab kaunggulan na gampang-ope ...
    Maca deui
  • KF86 has been chosen as the sole testing&commissioning tool by CSG Yunnan province

    KF86 parantos dipilih salaku alat ukur uji coba & komisi ku propinsi CSG Yunnan

    Kahormatan urang pikeun mérek KINGSINE KF86 Cerdas Relay Test Set parantos dipilih salaku alat uji & komisi pikeun kontes ahli ahli pagawé internal anu diayakeun ku Perusahaan Transmisi & Distribusi Provinsi Yunnan dina bulan Juli ieu. Kusabab di pasar Cina KF86 s ...
    Maca deui
  • Pre-sales Demonstration of KF86 and KT210 in Jiangxi Province

    Démonstrasi Pra-penjualan KF86 sareng KT210 di Propinsi Jiangxi

    Dina Méi 2021, KINGSINE nampi uleman ti Maintenance Branch of Shangrao, Jiangxi Power Supply Company anu ngalaksanakeun tugas-tugas pangropéa. Saatos ngupingkeun sareng ngartos syarat klien, perusahaan urang langsung ngintun insinyur jasa téknis pikeun datang ngalakukeun pamariksaan di tempat ...
    Maca deui
  • KS907 Automatic Integrated Calibrator Passed Calibration in SMQ

    KS907 Otomatis Terpadu Kalibrator Lulus Kalibrasi di SMQ

    Ieu warta alus! KINGSINE éléktrik otomotif Co., Ltd nembé ngagaduhan pesenan anu aya hubunganana sareng KS907 Otomatis Terpadu Kalibrator, salah sahiji konsumén urang naroskeun ka kami pikeun ngalakukeun kalibrasi. Kami seneng ngabagi yén KINGSINE KS907 Otomatis Integrated Calibrator lulus kalibrasi dina Sh ...
    Maca deui
  • KINGSINE Announcing Bidding Winning of inner Mongolia Autonomous Region of State Grid Corporation of China

    KINGSINE Ngumumkeun Panawaran Meunang Daérah Otonom Mongolia jero Nagara Grid Corporation Cina

    Kami resep ngembarkeun yén dina bulan April ieu, 2021, KINGSINE Electric Automation Co., Ltd. hasil parantos kéngingkeun tawaran pangadaan bahan 2021 munggaran (Rujukan No..: Xzcg-072101) anu diayakeun ku State Grid East Inner Mongolia Electric Power Co. , Ltd. tina State Grid Corporation ...
    Maca deui
  • MEET KINGSINE & SCHNEIDER at DATA CENTER

    Tepang sareng KINGSINE & SCHNEIDER di DATA CENTRE

    Kana undangan E-CAPITAL TRANSFER anu parantos sacara resmi disatujuan pikeun nyayogikeun dukungan jasa data éksternal sareng KOMISI régulasi SECURITIES CHINA SECURITIES (PANITIA) ti saprak 2019 taun, dinten ayeuna KINGSINE nunjuk kepala insinyur jasa kami Eng. Terry GAO datang ka pusat data na (Guangming di ...
    Maca deui
  • Announcing Winning the SGCC Bidding

    Ngumumkeun Unggul Panawaran SGCC

    KINGSINE éléktrik otomotif Co., Ltd resep ngumumkeun KINGSINE parantos hasil kéngingkeun tawaran pikeun INSTRUMENTASI Tender (Rujukan No. 0711-190TL10032020 / 190LT14232020) dicekel ku State Grid Corporation of China (SGCC) dina bulan Juli sareng Oktober, 2019. The Panawaran kalebet 105 sét séri KF9 ...
    Maca deui
  • KF932 KF86 Relay Tester passed National relative inspection

    KF932 KF86 Relay Tester lulus inspeksi relatif Nasional

    Ngan dina tanggal 19 Oktober 2020, KFINE's anyar KF932 Genggem IEC61850-Tester & KF86 Digital-Analog All-in-1 Protection Relay Tester Lulus Tés Tipe Ku National Power Transmisi Distribusi Kasalametan Control Equipment Inspection Quality Inspection Center And State Grid Electric Power Resear. ..
    Maca deui
  • KF86 Training Was Successfully Held in Gansu Province v1

    Pelatihan KF86 Suksés diayakeun di Propinsi Gansu v1

    Salaku panyadia tés relay Protection panghadéna SGCC di 2019, KINGSINE dihargaan diundang pikeun ngiringan konperénsi latihan anu diayakeun ku Pusat Pelatihan Tenaga Listrik Gansu (State Grid Corporation of China) di Lanzhou. Latihan khususna museur kana substansi konvensional ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2