Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik

Ngumumkeun Unggul Panawaran SGCC

KINGSINE éléktrik otomotif Co., Ltd resep ngumumkeun KINGSINE parantos hasil meunang tawaran pikeun INSTRUMENTASI Tender (Rujukan No. 0711-190TL10032020 / 190LT14232020) dicekel ku State Grid Corporation of China (SGCC) dina bulan Juli sareng Oktober, 2019.

Panawaran kalebet 105 sét séri KF9 Serat Digital Relay Test Sét, 75 sét K60 séri Universal Protection Relay Test Set sareng 80 sét K20 séri Universal Protection Relay Test Set.

Sareng KINGSINE ngucap sukur pisan pikeun persetujuan produk anu teras-terasan ku SGCC sareng padamelan anu parantos dilakukeun ku sadaya anggota tim KINGSINE.

KINGSINE sanés ngan ukur perusahaan anu teras-terasan mikaresep reputasi anu hadé salaku pemasok pabrik & panyayogi solusi parangkat lunak cerdas pikeun uji coba relay di Cina, tapi ogé perusahaan anu teras-terasan dilayanan konsumén luar negeri kalayan tanggapan anu hadé di langkung ti 70 nagara dina bisnis éksporna .

KINGSINE bakal tetep kerja keras pikeun ningkatna kualitas produk sareng kamampuan jasa, nyumbang kana kasuksésan anu langkung ageung sareng kapuasan pikeun sadaya palanggan dina waktos anu caket.

Terus terang anjeun,

KINGSINE éléktrik otomotif Co., Ltd.


Pos waktos: Dec-31-2020