Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik

Koordinat Pencegahan Epidemik Sareng Ngalangkungan Karya

Kusabab wabah coronavirus, KINGSINE parantos hadé dina pencegahan épidemik, nerapkeun pendekatan anu fleksibel pikeun nuluykeun padamelan, sareng ayeuna urang teraskeun deui damel sareng kahirupan normal. KINGSINE ogé nyayogikeun bantosan dina kapasitas urang ka nagara-nagara sanés sareng daérah anu kapangaruhan ku pandemi. .

es (1)

 

Sadaya padamelan épéktip sareng teratur. Kami nguatkeun komunikasi online, ngagedekeun kapasitas sareng ningkatkeun kaluaran ku sababaraha cara. Kumpulan pesanan munggaran pikeun 80 sét KF86 séri Tés Relay Relay Tés parantos dikintunkeun akhir April.

es (2)


Pos waktos: Dec-31-2020