Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik

KF86 deui ngabuktoskeun popularitasna di STATE GRID Corporation Cina

Kami resep ngembarkeun yén KINGSINE éléktrik parantos kéngingkeun tes tés relay pak 1 tina angkét munggaran nawar e-commerce sareng pengadaan (Nomer tender: 022D1) anu dicekel ku BEIJING Perusahaan Daya Listrik Kotamadya STATE GRID Corporation Cina. Éta ngeunaan dua belas unit Genep fase Universal Relay Test Set KF86 (6x30A, 6x130V, IEC61850 matuh, kalayan layar sentuh 9,7 inci built-in, NW : 10kg / set).  

KF86 again prove its popularity in STATE GRID Corporation of China (2)

Alesan kunaon KF86 tiasa menonjol tina sadaya tawaran sanés ngan ukur ngeunaan ukuran ci na dina desain hardware (Ukuran: 390mm × 256mm × 140mm, Beurat: 10kg), tapi ogé KF86 waktos ayeuna diterapkeun sareng téknologi unik urang pikeun pisan ningkatkeun kaluaran ayeuna sareng beban kakuatanana, nyaéta 6x30A, 6x450VA.                                                                                                             

 KF86 again prove its popularity in STATE GRID Corporation of China (1)


Pos waktos: Dec-31-2020