Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik

Pelatihan KF86 Suksés diayakeun di Propinsi Gansu v1

Salaku panyadia protés relay Perlindungan panggedéna tina SGCC di 2019, KINGSINE dihargaan diundang pikeun ngiringan konperénsi latihan anu diayakeun ku Pusat Pelatihan Tenaga Listrik Gansu (State Grid Corporation of China) di Lanzhou.

Palatihan latihan khususna fokus kana prinsip panyalindungan sekundér substasi konvensional sareng debugging trafo utama, jalur, generator sareng fasilitas sanésna.

 peijitoufa (3)

Dina latihan 7 dinten (Okt.25-31,2020) pelatihan anu diiluan ku sakitar 60 trainee (Pangguna produk KINGSINE ti perusahaan listrik lokal sareng pembangkit listrik),

KINGSINE nyayogikeun kursus latihan utamina sapertos dihandap:

· Pangetahuan Dasar

-Sepanjang Kursus Prinsip-prinsip Perlindungan Menengah

-Full Perkenalan Universal Relay Test Set KF86

· Di tempat Prakték

-Pitunjuk sareng Operasi tina Universal Relay Test Set KF86

 peijitoufa (1) peijitoufa (1) peijitoufa (2) peijitoufa (4)

Nalika ngagabungkeun duanana élmu sareng prakték, lulugu insinyur senior KINGSINE ogé mastikeun yén sadaya patarosan ti trainees sacara profesional dibahas sareng diwaler.

Tungtungna, tanggapan anu ditampi ti pamilon nunjukkeun yén aranjeunna wareg sareng latihan sadayana sareng nyarios pisan ngeunaan Universal Relay Test Set KF86 sabab éta ogé nunjukkeun kaunggulan na tina operasi gampang sareng fungsi anu kuat dina prakték.

KINGSINE gumbira ngumumkeun yén 7-dinten KINGSINE Universal Relay Test Set KF86 Training réngsé dina nyugemakeun sareng kami ngarepkeun nyayogikeun jasa propésional kami ka konsumén sepanjang waktos.

 


Pos waktos: Dec-31-2020