Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik

KF932 KF86 Relay Tester ngalirkeun pamariksaan relatif Nasional

Ngan tanggal 19 Oktober 2020,

KINGSINE's KF932 anyar Genggem IEC61850-Tester &

KF86 Digital-Analog Sadaya-in-1 Tés Relay Perlindungan

Lulus dina Tés Tipe

Ku Panyebaran Tenaga Nasional Distribusi Kasalametan Kontrol Pengawasan Kualitas Pusat Pengawasan Kualitas

Sareng State Grid Electric Power Research Institute Pusat verifikasi Ékspérimén,  

Numutkeun standar pamariksaan tina

DL / T-624-2010 alat tés Perlindungan Microcomputer kaayaan téknis &

DL / T-1944-2018 gardu calakan genggam uji coba sinyal digital alat spésifikasi téknis &

Alat uji panyalindungan relay digital DL / T-1501-2016 Kaayaan téknis

Anu sadayana kéngingkeun deteksi anu diakui internasional ngeunaan CNAS-L1379 & PAL & ilac-MRA.

KF932 genggem IEC61850 Testier ngagaduhan peran konci dina ngoperasikeun sistem kakuatan listrik kalayan dipercaya sareng aman. Éta alat uji anu dianggo dina bidang panangtayungan mikrokomputer profesional, panyalindungan relay, pangukuran éksitasi, sareng perekam sesar.

 Patuh standar IEC61850, Dilarapkeun pikeun relay panyalindungan digital, Alat ukur & alat kontrol, terminal cerdas, Gabung Unit sareng uji coba sistem pangendali substation.

 4.3 'Layar rampa sareng keypad, pikeun nohonan kabiasaan anu béda-béda.

 4400mAh batré litium kapasitas ageung, damel kontinyu langkung ti 10 jam.

 Ukuran leutik, beurat ≤0.75kg gampang dibabawa.

Tes uji relay KF86 Compact IEC61850 6-fase disetél kalayan akurasi tinggi & solusi lengkep (matuh nilai sampel IEC61850 sareng GOose), tiasa pinuh minuhan sadaya sarat pikeun deteksi sareng debugging IEC61850 IEDs, Gabung Unit, sistem kendali stasiun sareng relay perlindungan tradisional.

 8 palabuhan optik anu matuh nilai sampling IEC61850 sareng GOose;

 6x130V voltase sareng 6x20A saluran akurasi tinggi ayeuna kaluaran;

 GPS bina, dukung fungsi sinkronisasi IRIG-B;

 9,7 inci layar rampa & beurat 10kg pikeun gampang dioperasikeun offline atanapi ku laptop;

KINGSINE R&D mangrupikeun tim anu langkung propésional, anu diwangun ku Pos-Dokter, Dokter, Magister sareng ahli industri.

Tim KINGSINE R&D parantos teras-terasan ngararancang produk inovatif pikeun pamekaran pamasaran anu cocog, sapertos Universal Relay Tester K3163i, Solusi monitoring Engybrick Power tina instalasi gampang sareng sajabana.

Kingsine ogé ngagaduhan teknisi sareng ahli anu kuat sareng sanggup nyayogikeun solusi uji kakuatan listrik saluyu sareng spésifikasi pelanggan.

Kalayan ideu desain All-in-One na anu kreatif sareng seueur patén-patén, produk KINGSINE parantos disatujuan sareng disarankeun ku Institut Nasional Metrologi Nasional sareng lembaga panilitian ti masing-masing propinsi ogé sertipikat CE.

ds (1) ds (2)


Pos waktos: Dec-31-2020