Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik
  • head_banner_01

Perlindungan Tés Relay Set

  • K3063i Universal Relay Test Set

    Tés K3063i Universal Relay Test

    Presisi tinggi sareng set uji relay 6-fase anu kuat sareng alat komisioning

    Kakuatan & Akurasi dina hiji PAKEJ tunggal, 6x35A, 4x310V output analog;

    Témplat perpustakaan tés anu teras-teras ngembang;

    Desain sadaya-dina-Hiji, kaluaran saluran analog 6x35A & 4x310V, GPS Inbuilt pikeun uji tungtung-ka-tungtung, sareng fungsi sateuacanna anu sanés.

    Sadaya-dina-Hiji desain;

    6x35A & 4x310V saluran saluran analog akurasi tinggi;

    GPS bina pikeun uji tungtung-ka-tungtung;

    Témplat perpustakaan tés anu teras-teras ngembang;

    Fungsi opsional pikeun kalibrasi méteran énergi;

    Jaminan 3-Taun sareng ningkatkeun perangkat lunak gratis.

  • K2063i Universal Relay Test Set

    K2063i Universal Relay Test Set

    Desain sadaya-dina-Hiji, kaluaran saluran analog 6x35A & 4x310V, GPS Inbuilt pikeun uji tungtung-ka-tungtung, sareng fungsi sateuacanna anu sanés.

    6-fase set tes relay anu kuat sareng alat komisioning, merenah pikeun uji lapangan;

    6x35A & 4x310V saluran saluran analog akurasi tinggi;

    9,7 "LCD warna TFT sajati, layar toél sareng operasi keyboard, kalayan kontrol laptop w / wo;

    Témplat perpustakaan tés anu teras-teras ngembang;

  • K68i Universal Relay Test Set

    Tés K68i Universal Relay Test

    Anu paling hemat, pangsaéna pikeun uji coba lapangan sa-dunya
    3x35A & 4x300V beban tinggi bebas sareng saluran kaluaran akurasi

    Ringan, <20.5Kg

    Inbuilt 6,4 "True color TFT LCD display, keyboard and Rotary encoder, pinuh kadali tanpa laptop

    Modul tés parangkat lunak sateuacanna pikeun opsional

    Jaminan 3-Taun pikeun perbaikan gratis sareng perawatan salami umur

    Ngaronjatkeun parangkat lunak gratis