Husus dina Pangujian & Pangukuran Listrik
  • head_banner_01

Sumber Standar

  • KS833 Three-phase AC/DC/Harmonic Standard Source and Calibrator (0.05 class)

    KS833 Tilu-tahap AC / DC / Harmonis Standar Sumber sareng Calibrator (kelas 0,05)

    Buka protokol pikeun program mandiri parangkat lunak.

    Sumber tegangan AC: 3x900V @ 3x25VA, akurasi 0,05%

    Sumber AC ayeuna: 3x30A @ 3x25VA, akurasi 0,05%

    3-fase Harmonic Standard Power: ordo 2-31x kalayan akurasi 0,1%

    Sumber tegangan DC: 825V @ 20W max, akurasi 0,05%

    Sumber DC ayeuna: 30A @ 25W max, akurasi 0,05%

    Kalibrasi instrumen Analog / Digital

    Transduser sareng énergi kalibrasi méteran

    Jaminan 3 taun perbaikan gratis, sareng perawatan salami umur, Perbarui perangkat lunak gratis sareng pelatihan

  • KS823 Three-phase AC/DC/Harmonic Standard Source and Calibrator (0.05 class)

    KS823 Tilu-tahap AC / DC / Harmonik Standar Sumber sareng Calibrator (kelas 0,05)

    Buka protokol pikeun program mandiri parangkat lunak.

    Sumber tegangan AC: 3x900V @ 3x25VA, akurasi 0,05%

    Sumber AC ayeuna: 3x30A @ 3x25VA, akurasi 0,05%

    3-fase Harmonic Standard Power: ordo 2-31x kalayan akurasi 0,1%

    Sumber tegangan DC: 825V @ 20W max, akurasi 0,05%

    Sumber DC ayeuna: 30A @ 25W max, akurasi 0,05%

    Kalibrasi instrumen Analog / Digital

    Jaminan 3 taun perbaikan gratis, sareng perawatan salami umur, Perbarui perangkat lunak gratis sareng pelatihan

  • KS813 Three-phase AC/DC/Harmonic Standard Source (0.05 class)

    KS813 Sumber tilu AC / DC / Harmonis Standar Sumber (kelas 0,05)

    Buka protokol pikeun program mandiri parangkat lunak.

    Sumber tegangan AC: 3x900V @ 3x25VA, akurasi 0,05%

    Sumber AC ayeuna: 3x30A @ 3x25VA, akurasi 0,05%

    3-fase Harmonic Standard Power: ordo 2-31x kalayan akurasi 0,1%

    Sumber tegangan DC: 825V @ 20W max, akurasi 0,05%

    Sumber DC ayeuna: 30A @ 25W max, akurasi 0,05%

    Jaminan 3 taun perbaikan gratis, sareng perawatan salami umur, Perbarui perangkat lunak gratis sareng pelatihan

  • KS803 Three-phase AC/Harmonic Standard Source (0.05 class)

    KS803 Sumber AC-Harmonis Standar tilu-tahap (kelas 0,05)

    Buka protokol pikeun program mandiri parangkat lunak.

    Sumber tegangan AC: 3x900V @ 3x25VA, akurasi 0,05%

    Sumber AC ayeuna: 3x30A @ 3x25VA, akurasi 0,05%

    3-fase Harmonic Standard Power: ordo 2-31x kalayan akurasi 0,1%

    Jaminan 3 taun perbaikan gratis, sareng perawatan salami umur, Perbarui perangkat lunak gratis sareng pelatihan